Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli mankeni olmak için ne yapmam gerek bilginiz var mı?

sindirella

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
Bişey soracağım arkadaşlar engelliler manken olmuşlar televizyonda gösterdi engelli mankeni olmak için napmam gerek bilginiz varmı bu konu hakkında cevap yazarsanız sevinirim .

biz nerdeyiz sen nerdesin yahu...

bu tepkin nedir arkadaşım hemen güzelce bi soru sormuş bilgin yoksa tepkinde olmasın engelli kişiden manken olunmaz diye bir kaide mi var sen nerde olursan ol herkez farklı yaşıyor hayatı...

Sizlerde soruyorsunuz herşeyi olur olmaz hem burası engelliler sitesi buraya sorulmayacaksa ne anlamı var bu sitenin bizler için yapılmış yada nereye sorulacak söyleyin ne gerek var kızmanıza anlamadım ben kötü bişey mi sordum cevabınıza bakın televizyonda gösterdi ben aklımdan mı attım bunu sağlamlar yapıyor engellilerde yapıyor birbirimizi sahiplenmiyoruz el ele vermiyoruz neyse ya

Mankenlik yada casting ajansları ilgilenmiyor mu bu mankenlik oyunculuk işleriyle. Bir iletişime geç istersen.

Hem ben manken olmak için bu soruyu sormadım. Engellilere birçok kıyafet olmuyor. Engellilere kıyafet dikilmesi açısından dikkat çekilmesi için söyledim.

Toplumsal olarak dışlandıktan sonra "ye kürküm ye".

Orası doğru tabiki dışlıyorlar heryerden bizde soğuyoruz herşeyden ama engelliler birbirine sahip çıkmıyor ama ...

Gaziantep’te 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle düzenlenen defilede podyuma çıkan engelli mankenler göz doldurdu.
3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Gaziantep’te Different Fashion adlı bir defile düzenlendi.
Defilede diğer mankenlerle birlikte engelli mankenler de boy gösterdi.
Defilenin BTR Ajans Sahibi Mustafa Kemal Biter tarafından organize edildiği öğrenildi.
Ece Gürsel ve Chloe Loughnan da 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla düzenlenen defileye destek verdi.
Defilede sahneye çıkan engelli mankenler izleyiciler tarafından büyük alkış aldı.
İzleyiciler arasında özellikle engelli bayanların çoğunlukta olması ise dikkatlerden kaçmadı.
Kendileri gibi engelli mankenlerin giydiği gelinlikleri dikkatlice inceleyen engelli bayanlar, podyumdaki arkadaşlarını uzun süre alkışladı.
Defilede mankenlerin giydiği gelinlikler ve abiyeler ise göz doldurdu.
Programın sonunda defileye katkı sunanlara plaket takdim edildi.

BTR Ajans Sahibi Mustafa Kemal Biter tarafından düzenlenmiş.
BTR Ajansla irtibata geçilebilir sanırım.

Tabi bu geçen sene bu sene olan da normal kıyafetlerdi sanırım.

çok haklısın Sindirella engelliler birbirine asla sahip çıkmıyor. G... kurtaran kaptan misali

ben de katılmak istiyorum ama benim burnum büyük :(

sindrella. baş tacısın tabiki engelliler de model manken olurlar internette başvurular var sen açıkla gerekeni onlar sana geri döner telefon numaraları falan ver veya varsa sen al ara onları seni belkide çağırır veya yönlendirirler.. eğer hiç birşey sonuç alamazsan bana söyle ben senin için bu konuyu araştırcam sindrella ..

Üst Alt