Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli Masa Tenisçilerini Kulübümüzün çatısı altında buluşmaya davet ediyoruz

murathan

Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Bedensel Engelli Arkadaşlar,

Ankara'da veya Türkiye'nin herhangi bir yerinde yaşayıp da, masa tenisi oynayanlar, oynamak isteyenler veya ilgi duyanlar, hangi düzeyde, hangi yaşta olursanız olun, bedensel engeliniz ne olursa olsun, ister tekerlekli sandalyede , ister ayakta olun, sizleri kurmuş olduğumuz Engelli Masa Tenisçiler Kulübümüzün çatısı altında buluşmaya, yakında yapılacak olan şampiyonada yarışmaya ve spor yapmaya davet ediyoruz.

İrtibat için:

Murathan
532 351 59 77

Merhaba Murathan,

Ben de kendi çapımda Masa Tenisi oynuyorum. İlgi alanıma giriyor Masa Tenisi. Kocaeli Gebze de yaşıyorum. Bu yapılacak şampiyona ilgimi çekti. Biraz detay verirmisin? Bir de Engelli Masa Tenisçiler kulubü hakkında tabiki.. Mümkün olursa vaktimiz veşartlar uygun olursa katımak isteriz.

Erol Kaya
05335257655

13-15 Kasım tarihlerinde Sakarya'da Bedensel Engelliler Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası yapılacak, katılmak isteyen arkadaşlarımızı kulübümüzün çatısı altında bu şampiyonaya bekliyoruz

Üst Alt