Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli memur bir defalığına istediği yere tayin olacaktı hani?

ofarko

Üye
Konular
18
Reaksiyonlar
0
Arkadaşalr Çankırıda memurum ankara ya sağlık nedeniyle tayin istedim diyanet beni kazana vermiş.Engelli memur bir defa lığına istediği yere tayin olunacak denildi .Bu durumu lehimi ze nasıl çevirabiliriz.torba yasa meselesi ile istediğimiz semte gidebilirmiyiz..bilen varsa söylesin Allah rızası için?

Torba yasadan tavşanmı çıkacak. Merak ediyorum ?Arkadaşlar beğenmediğin yere gelen tayini raddedip..! torba yasadan çıkacak engelli lehine yasa yı mı beklemek uygun sizce.ne dersiniz?

yasadan geçerse onaylanırsa engelliye tayin hakkı geliyor

ENGELLİYE NAKİL HAKKI

İşçiye kadro müjdesi

İÇİNDEKİ MADDEYİ OKUYUNUZ

Bakan ÇELİK : İSTEDİĞİ ŞEHİR:[FONT=Arial] "İş sağlığı güvenliğiyle ilgili yasa tasarısında kamu personeliyle ilgili [/FONT]2 önemli düzenleme var. Bunlardan biri kamuda çalışan engelli işçileri ilgilendiriyor. Kamuda çalışan engelli işçi kardeşimize kendi kurumunda dilediği yere nakliyle ilgili düzenleme getiriyoruz."

Kurum bir rapor oranı belirliyor ve siz şehir seçiyorsunuz neresi boşalıyorsa oraya gidiyorsunuz diye biliyorum.. M.E.B'de memur olan bir arkadaşım Hatay'dan Mersin'e tayin istedi ve şehir merkezinde bir ilçeye yerleştirildi, istedikleri koşul %40 engel oranıymış.. Sizi de kabul edip yer boşaldığında atanacak pozisyona almış olabilirler diye düşünüyorum..

Benim tayinimi yapmadılar asaletimin tasdik olmadığını öne sürdüler oysa anayasada hiç bir bağlayıcı hükümlere bağlı kalınmadan bir kereye mahsus ... diye devam eden hakkından bahsediliyordu.

farko mrb ya ben sağlık memuruyum henüz aday memurum ben tayin istiyebilir miyim peki..

Üst Alt