Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli memur EKPSS ile tekrar atanabilir mi?

bahar bozdak

Yeni Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
0
Engelli üniversite personeli bilgisayar işletmeni kadrosunda ama sağlık sorunundan dolayıda olsa tayin sıkıntısı var. tekrar ekpss girilip atanabilir mi?

Evet atanabilir. Eğer kadrosu aynı değilse.

BİLGİSAYAR İŞLETMENİ OLMAYACAK yani vhki ve düz memur kadroları gibi alt gruplara atanabilir mi? dereceye göre tabi?

GİH hariç diğer hizmet sınıfında yer alan kadrolara atanabilirsiniz diye biliyorum.

"Madde 14 - (1) Halen memur olarak çalışmakta olanlar, başka hizmet sınıfı kapsamındaki kadrolar ile bulundukları kadrolardan farklı olmak kaydıyla mezunu oldukları eğitim programları itibarıyla ihraz etmiş oldukları unvanlara ilişkin kadrolar hariç olmak üzere bu Yönetmelik kapsamında yerleştirme işlemlerine başvuramaz, yerleştirilseler dahi atamaları yapılamaz."

Bu hükme, yeni bir EKPSS puanıyla, tekrar atanmak isteyenlerin

1- Başka bir hizmet sınıfındaki kadroları tercih etmesi (Örneğin kişi GİH'tedir, THS'deki bir kadroya atanacaktır)

2- Bulundukları kadrolardan farklı olmak kaydıyla mezunu oldukları eğitim programları itibarıyla ihraz etmiş oldukları unvanlara atanması, (Örneğin kişi Bilgisayar İşletmenidir, Teknisyen/ Tekniker/ Mühendis kadrosuna atanacaktır) gerekmektedir.

Life hocam önlisastan gih kadrosundan atandık diyelim sonra lisans bitirdik lisans gih kadrosuna atanamaz mıyız ekpss normal kpss fark etmez

@Skolyoz23

Ekpss ile olmuyor maalesef ikinci madde de açıklamış, eğitim durumun burda etkili olmuyor lise yada önlisans mezunusundur gih kadrosunda memur olmuşsundur ama lisans mezunu olayım tekrar gireyim tekrar gih kadrosuna atanayım olmuyor ama teknisyen tekniker ve mühendis kadrolarına atanabiliyorsun.

Skolyoz23 yukarı da yazılanları senin konunun altına geçen yazdık, şimdi teyit ettirince inandın mı?

Ben bir yerde şey diye duymuştum. Bir memur sanırım hizmetli, aynı dereceden bir yere atanmış muvafakat gerekiyormuş. kurumu vermemiş,dava yoluna gidilip kazanınca ataması yapılmış. böyle bir durum olabilir mi? dediğim gibi gih kadrosunda bilgisayar işletmeniyim. kendi bölümüm sağlık ama atama olmuyor sağlık branşlarında biliyorsunuz. kurumda sıkıntılı olunca şu durumda ne yapılabilir bilmiyorum. hepinize teşekkür ederim açıklamalarınız için. şu durumda bilgisayar işletmenliğinden bakanlığa falan düz memur olarak atanamıyoruz demek istiyorsunuz anladığm kadarıyla. :(

Üst Alt