Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli memur emeklileri ne kadar emekli maaşı alıyorlar?

Konular
97
Reaksiyonlar
0
%64 oranında özürlü raporum var. özürlü kadrosunda memurum. 15 yıl bitince ememkli olucam.
yaklaşık ne kadar maaş alırım.

1.200 civarı maaşım var .hesaplama nasıl oluyor.
bana aile+çocuk yardımı kesilir kalan maaşın dediler.
biri de "olur mu başka kesenekler de var" dedi.

ortasekerli;

bende memurum ve %45 oranında raporum var, maaş durumunu bende merak ediyorum. Seninle ortalama aynı maaşı alıyorum. Eğer engelli memur konusunda ayrıntılı bilgi bulabilirsen bizimle paylaşırsan sevinirim. Saygılarımla :)

Özürlü memurun emekli maaşı ne kadar olur?

%64 oranında özürlüyüm.özrlü kadrosunda kadrolu devlet memuruyum.15 yıl dolunca emekli olmayı düşünüyorum.bir arkdaşım en az 400 tl kaybın olur dedi.sizce nasıl olur.

Bodrodaki ek ödeme oranı nerdeyse 400 civarı. kesinti biraz daha fazla olur gibi.

06.07.1993-20.12.1999 yıllarında, 6,5 yıl sigortalı olarak özel bir şirkette çalıştım. özürlülük raporum %64.
03.08.2001 yılında devlet memuru oldum. Ssk hizmetimi emekli sandığı ile birleştirdim.
- bu günlerde (15.03.2014) emekli olmayı düşünüyorum, merak ettiğim ne kadar emekli maaşı alırım ve tazminatım ne olur?
Bana bu konuda yardımcı olacak birilerinden cevap bekliyorum. şimdiden teşekkürler.

Bu arada şu anki maaşım aile yardımı ile birlikte 2.300 tl.dir

erdo71;

1.311 tl.net maaş 25.000 tl.emekli ikramiyesi alırsın.

turkuaz06;

Çalışırken ile emekli oluncaki maaş farkı 1.000 tl ise devasa fark oluyor demekki 15 senede bırakmamalı gibi duruyor, birde dikkatimi çeken bu yazdığınız mebla en düşük memur emeklisi maaşındanda düşük, demekki engelliler ayrı bir statüde değerlendiriyor sanırım.

memurlukta ne kadar fazla çalışılırsa,emekli maaşı yüksek olur.ayrıca 1.derecenin 4.kademesinden emekli olmak,emekli maaşını artırır.

Arkadaşlar engelli yada malulen emeklilik'te ''sakatlık derecesi % kaç olursa olsun,
normal bir memurun 25 sene üzerinden almış olduğu maaş ne kadar oluyorsa onu alır.
yüksek okul mezunları ve ek göstergesi ''2200'den yüksek olanlar'' biraz daha farklı olur.
Turkuaz 06 arkadaşımızın belirtmiş olduğu gibi, ''tarih 16-01-2014'te 1311 tl maaş'' alıyordular,
bu gün ise ''15-03-2015 ancak 1350 yada 1400'' civarı maaş alabilirler, bu konuda kafanızı daha fazla yormayın, üç aşağı-beş yukarı hakkımızda hayırlısı neyse o olsun sağlıcakla kalın:)

yeni emekli olan var mı?maaşı ben de merak ettim :))

Üst Alt