Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli Memur için Lojman Hakkı önceliği var mı?

Aykut19

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Cezaevinde sivil personel olarak 2 yıldır görev yapmaktayım görevim gereği akşam sevk ve tahliyelerde bazen kuruma gelmemiz söz konusu olmakta, lojmana çıkmak istiyorum bununla ilgili olarak birde yasa buldum ama tam hangi tarihli belli değil forumda biri bunu yazmış ''2003 yılında yayınlanmış Kamuda Çalışan Özürlüler ile ilgili Başbakanlık Genelgesinde; "kamuda çalışan engellilerin iş ve işlerini yapmada, her türlü öncelik ve ayrımcılık idarece sağlanır " bunun bana hangi yasa maddesi olduğu bildirirseniz müdürle konuştum lojman yönetimine dilekçe yazıcam kabul edilmezse konuyla ilgili yasal prosedürü takip edicem sonuç almaya bakıcam eğer başarabilirsem emsal olurum ve diğer engelli memurlar da faydalanır bununla ilgili bildiğiniz başka yasa veya bu paylaştığım yasanın tam metnini bana bulabilirmisiniz? Yani dilekçemde en azından bir kanun maddesi olursa müdürüm bunun daha etkili bir dilekçe olacağını söyledi. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler ...

böyle bir önceliği kamuda hiçbir kurum sağlamıyor ama siz başarırsanız emsal olur kolay gelsin

Ben olayın farkındayım sadece bu tırnak içinde gösterdiğin kanun gerçek ise bu konuda biraz yol katetmem mümkün ve yasal dayanağım olduğu zaman bende kendime güvenle savunabilmem mümkün olucak yoksa savcının karşısına çıktığım zaman bir farkındalık uyandırabilmem zor olur ... Cevap bekliyorum herkesten ama anlaşılan çok fazla aktif değiliz...

Üst Alt