Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli memur kademe derece sorunu, maaş ve tayin.?

biyologg

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar, ben göreve başlarken benim maaşımla ilgili bir hata olduğunu fark edip dilekçe ile düzelttim. sonra asaletimi aldıktan sonra kadro derecemin yanlış olduğuna ve düzeltildiğine dair bana mahkeme kararı geldi. ve geçiçi görevle geldiğim yere kadromu aldırmak istiyorum ama hala cevap gelmdi bu nedenle üç başlık adı altında sizlerden bilgi almak istiyorum. mağdur olup olmadığımı öğrenmek istiyorum.

1. kademe derece

Ben 2019 mayıs ayında yardımcı hizmetler sınıfından memur olarak göreve başladım. göreve başlarken beni derece ve kademe olarak 13/3 olarak başlarmışlar. 04,23,2021 tarihinde de asaletimi aldım. bu ay ile birlikte görev sürem aday memurluk dahil tam 4 yıl oldu edevlette 12/2 olarak gözüyorum ve bu işte bir sıkıntı var gibi. konu hakkında bilgisi olan varsa bilgilendirirse sevinirim.

2. tayin dilekçesi

Ayrıca göreve başladıktan sonra memletime tayinimi istedim. beni memleketime geçiçi görev ile gönderdiler. Ben kadro mu tam olarak memlketime almak için dilekçe yazdım kaç. günde cevap gelir. bilgi verir iseniz sevinirim.

3. maaş

Bu forumda benimle beraber göreve başlayan arkadaşlar var ise ne kadar maaş aldıklarını yazabilir mi*

Üst Alt