Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli memur mobbing soruşturması sonucu ne olur?

Konular
15
Reaksiyonlar
0
mobbin baskı sonucu mufetiş sorusturması ne kadar surede tamamlanır savunmadan sonra ne kadar surede tamamlanır

Son düzenleme:
Neye göre bu süreyi söylüyorsunuz??

Çünkü ben yaşadım ve personel aracılığıyla örtbas edildi. Üstüne üstlük cezayı ben aldım.

Cezayı neden aldın, şikayet sıralama aşamasını doğru yaptinizmi?

evrağa serh düşme ve personel şahit dinletildi. Keşke doğruyu söyleselerdi bir gün onların başına da gelebilir idare sınırsız yetki gücü ve baskı gücü var.

merhaba ne mi istiyoruz

ınsan bazen hıc ummadıgı anda ve anıden bır bakar kı yardıma muhtac olabilimiş bu nasıl oldu neden oldu daha anlıyamadan bakarsın kı bu sefgerde hayatın tum zorlukları ustune yıgılır ve etrafında dost bildiiğin yıldızlar bır bır kayar sonra cabalarsın ve bazı seylerı basarıyorsun ınancla azıumle yarısısyorusn bır yerelere geliorsun bu seferde ıs bilen işguzar yıonetıcler sıyasette adamı olan adamlarra takılırısn ben bu kadar zorluklara ragmen buraya geldım dersın adam sana soledıgı teks sey vardır kaybol surdan gıt basımdan asabımı bozma senı surerımn bunu dıyen yonetıcıler maslleef vicdanen engellı ve biz sadece bize verılen hakları da gectık saedfece ve sadece onumuze takılmasınlar yeter kururmlarda calişan engelli hizmetli kardeslerşm hepsı cok zor dururmda sendıkaya ıletıuyoruz adamın umrunda deil ee ne yapalım biz yalşamayalım mı yhani ne ?

şu yazılanları okuduktan sonra işyerimde nakadar şanslı olduğumu fark ettim.bi kas hastası olarak çoğu engelli arkadaşımızdan daha ağır sayılırım.bu sene atanmama rağmen ilk aylardan beni aileleri olarak gördüler.iş ortamında mutlu olmak çok önemli gerçekten.hafta sonu bile işimi çok özlüyorum.rabbim herkese hayırlı memuriyetler nasip etsin.onları iş ortamında kötüleyen,dışlayan,küçük gören herkesin aklını başına,kalbine vicdan nasip etsin.hele ki üç dünyalık dünyada...

Üst Alt