Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli memur olarak tayin talebinde bulundum. Kabul edilmedi..?

enimeg

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Tsk da engelli kadrorunda calisiyorum evim ve is yerim arasi uzak oldugundan evime yakin bir yere tayin istedim olumsuz cevap verildi itiraz etmek istiyorum bana bu konuda bilgi verebilir misiniz?

İtiraz işlemini size ret cevabı geldiği andan itibaren 30 gün içinde size en yakın idare mahkemesine yapabilirsiniz. Önce yasal gerekçenizi ve sonrada size gelen ret cevabına atıfta bulunarak bir dilekçe hazırlamınız gerekli. Umarım 30 günlük süreyi geçirmemişsinizdir. Dilekçe normal düz kağıda yazılacak değil, idare mahkemelerinin şekil yönünden kabul ettiği dilekçe olacak. Nette bulursunuz. dava açtıktan 2-3 ay içinde olumlu yada olumsuz bir sonuç mutlaka alırsınız. Ama genelde olumlu olacaktır.

Aciklamaniz icin tesekkur ederim tayinimin olumsuz oldugunu sifayen ogrendim bu hafta icinde resmi olarak cevap gelecek ve zaman kaybetmeden sendika avukati ile gorusup ne yapmam gerektigini ogrenecegim

enimeg

Merhabalar benimde iş yerim ve evim arası uzak bende bu yüzden tayin isteyeceğim de. buraya bu konu ile ilgili yaptığınız işlemleri aşama aşama yazabilir misiniz ayrıca sonucunu da yazarsanız sevinirim. iyi günler dilerim. umarım tayininiz en kısa sürede gerçekleşir.

Üst Alt