Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli, memur olunca, engelliyi unutur mu?

yalnizefe

Üye
Konular
147
Reaksiyonlar
0
Bir köşe yazısı;
"Engelli kardeşlerimiz herhangi bir memuriyete geçinceye kadar mümkün mertebe engelli derneklerine gerekli destekleri veriyorlar. Ama nedense memur olduktan sonra engelli dernekleri ile irtibatlarını kesiyorlar. Esasında memur olduktan sonra daha fazla engelliler alanında hizmet vermesi gereken, mağdur engelli kardeşlerine daha çok faydalı olması gereken engelli memurlar nedense arkalarına bile bakmıyorlar, desteklerini kesiyorlar.
Engelli kardeşlerimiz acaba memuriyete geçtikten sonra engelliliklerini görmezden mi geliyor?"

Engelliler Sitesi - Engelli memurlara öz eleştiri

Bu konuda siz ne düşünüyorsunuz?

Neden görmezden gelinsin ki memur olunca engeller ortadan mı kalkıyor. :)

:) Katılıyorum Eshat
Yalnız ben şuan memur değilim ama engelli Derneği falana da üye değilim.
Üye olursam ne gibi bir yararım oluyor ki Derneğe ?
Onların bana faydasının olması gerekiyor sanırım öyle değil mi ki ?
Yararımız varsa olalım söyleyin Beylikdüzünde bir Dernek :eek:

Ve keşke ortadan kalksa :)

Şuan hiç bir derneğe üye değilim dernekler artik engelli insana yardimdan çok siyaset yapmaya çalışıyor lar ama memur olursam suan bu forum gibi yararli forumlarda elimden geldiğince her türlü destek verecegim ama günün birinde adam gibi hakketen engellilerin hakkini savunan bir dernek olursa elimden geleninde fazlasini yapmak için uğraşmaktan cekinmem.

Başkanlığa falan aday gibi oldu :)
Ben başkam olursam şunları yapacağım bana oy verin :)

dernekler ve derneklerin başında olana yalakalar ve siyaset sofrası düşkünleri Kendi kendilerini bir gözden geçirsinler biz bize üye olan ve aidat ödeyen engellilerin haklarını ne kadar savunduk onları yeterince temsil edebildikmi diye ondan sonrada engellilere siz işiniz bittimi bizi unutuyorsunuz desinler o dernek başkanları neyi değiştirmiş
söylermisiniz hiç bir şeyi onlar bir şeyi çok iyi yapıyorlar oda nerde bir yemekli toplantı onlar orda onun için bu engelli dernekleri bir b.k. yaramıyor üye olmayada gerek
yok.

Üye olunca bir de para mı alıyorlar ? Vuuu :)

Para alsalar tek yine iyi umutlarini bağlıyor çoğu kisi onlarda siyaset pesinde örneğin son eylemde iktidara yakin iktidara yakin olmayan dernekler diye ayrima düştü ler ondan fazla destek görmedi eylem!

bence herkes özverili olamıyor ya da derneklerin iç yüzünü görüyor soğuyor . derneklere de kurtarıcı sorunları çözen gözüyle baktığımız için sonradan umduğunu bulamayanlar bırakabilirler halbuki iş öyle değil dernekte kim varsa herkes taşın altına elini sokmalı yapılacak şeyler kollektif olmalı. 3-5 kişi kendini yırtsın diğerleri baksın, olacak bi iş varsa o bile olmaz

sadece piknik tavla okey için gidilirse derneğe o zaman olmaz

Arte haklisin ve dediklerin sağlam bir dernek baskaniyla olur oda siyaset yapan biri olmayacak yoksa sadece dernek pikniklerde ise yarar.

http://www.engelliler.biz/forum/members/72613.htmlmorfeuse23; ün dediği gibi, Türkiye deki tüm engellileri ilgilendiren bir konuda bile, eylemde tek dernekle mücadele edilmesi bunun en bariz örneği... hoş, o kişi de kimseyle istişare etmeden yola çıkıp oynadı ya neyse konumuz o değil... dernek genelde siyasi basamak olarak kullanıldığı sürece hizmet olmaz, engelli rağbet göstermez... engelli de haklı, faydasız; hatta cebe zarar bi kuruluşu kim napsın...

Üst Alt