Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli memur olup memuriyetten atılan var mı?

rosary

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
6
Merhaba
2019 ta ekpss ile hizmetli olarak atandım şizofreni hastasıyım çok sigara içiyorum. Onun dışında bazı işler gecikiyor. Bazı işleri güzel yapıyorum. Hep içimde memuriyetten çıkarılma korkusu var.aranizda engelli memur olup adaylığı geçemeyen veya sonradan çıkarılan arkadaş var mı

merhaba,

bende öğretmenim ve bizim adaylığımız sınavla kalkıyor ancak tabi danışman öğretmenimiz de oluyor ve bize not veriyor. Gerçi ilk okulumda işte bu öğretmenin vereceği nottan korkuyordum ama şuan ki müdürüm çok sağolsun hiç hastaymışım ,hastalık geçmişim varmış hiç yansıtmıyor. Gerçi benim de iyi denebilecek niteliklerim var ama neyse ,pekala bu diğer müdürüm de bana iyi veya güleryüz gösterebilirdi. (bence insandan insana değişiyor,ayrıca yaşlı müdürleri sevmiyorum ben)

neyse ama adaylık kaldırma sınavı oluyor bizde e bundan kalmaktan korkmuyor değilim,nisanda girecem muhtemelen.

aslında öğretmenin bana vereceği not da belli değil henüz. ama yinede ben nisanda belki temmuzda gireceğim aday öğretmenlik kaldırma sınavından biraz korkuyorum açıkçası.

Memuriyete yakışmayan hal ve hareketlerde bulunursanız atılırsınız engelliler e özel bir garanti Yok nolmal memur için disiplin neyse engelli memur için de o

atılman ıcın uyarı alman maastan kesılme kınama cezalarının hepsını alman lzım halada aynı sucları ıslemen lzım ama dyelımkı hapıs cezası aldın 6 aydan fazla yada evrakta sahtecılık yaptın dıyelım ozaman dırek atabılırler. İş yapamama konusunda atılmazsın eger asil isen en fazla surerler ıstemıyorum der mudurun gıdersın.Kapasiteye gore iş verirler . Engellı memuruda fazla zorlayamazlar zaten sıkıntılarımız var tabı daıreye oturmayada gıtmıyoz basit iş vermeleri lazım ozellıkle psıkolojıklere.

Üst Alt