Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli memur olup tayin için dava açan var mı?

fatih530

Üye
Konular
80
Reaksiyonlar
1
Merhaba arkadaşlar. Engelli memur olup tayin için dava açanınız var mı ?

Buna gerek duyucak durum yokki zaten bi hak verdiler herkes istedigi yere gidiyor.

Idari mahkemeye git 3 ayda sonuc alirsin.

engellii memur tayın hakkı

[FONT=sans-serif]Merhaba arkadaşlar. Engelli memur olup tayin için dava açanınız var mı ? engellinin istediği zamn tayın hakkı varmı bizim kurumda mtbs şrt mtb se puanu 50 olmasa tayın hakkın yok[/FONT]

Hangi kurum bilmiyorum ama yonetnelikte herhangi bi sinirlama yok.

snırlama derken şimdi istedğim zaman tayın istiyobliyorum senın dediğine göre doğrumu acaba

Bazi kurumlar aday memurken yapmiyor onun disinda adrese teslim isteyebilirsin.

aday değilim 10 yıllık memurum erdal bey

Tayin isteyebilirsiniz il ilce belirtip tayin etmek zorundalar

İstediğin zaman tayin olamıyorsunuz. Gerekçeleri belirtmeniz gerek. Aynı zamanda Genel Müdür yada Daire başkanı yada müdür vs sorumlu kim ise muvaffakı da önemli.
Canım Antalya çekti diye hoop gidemiyorsunuz mantıklı gerekçeler gerekiyor.
Hadi diyelim bir amir okey verdi diğer amir gönder gelsin diyecek mi? Boş kadro olması da önemli ama engeliyim diye canım istediği yere giderim diyemezsin. Kötüsü de düne kadar bir kereye mahsus hak verilmişti. Danıştay reddetti kaldırıldı.

Ama yine de her halükarda sansınızı deneyin.

Mr.No

Danıştay sadece bir defaya mahsus ifadesini kaldırdı.Yani istediğin
zaman tekrardan tayin isteyebileceksin.Bu kötü değil çok iyi bir karar.Gitmek istediğin yerde boşluk varsa müdürün hiçbir söz hakkı yoktur.Dava açsan kazanırsın.Atamaya tek engel gitmek istedi yerde uygun boş kadro olmamasıdır.Bu yönetmelikte açıkça belirtilmiştir.

Engelli memurda amirin muvaffakati gerekmez.

tşkler arkadaşlar saolun bilmiyordum bunları

Ben Ogm ye açtım iki kere tayin talebimi red ettiler şuan idari mahkemede saygılarımla

Engelli tayin hakkı diye bir madde var ama her kurum kendine göre yorumluyor, ben halk sağlığında 10 aydır memurum asalet diye saçma sapan birşey var 2 sınavı geçmişim stajımı başarı ile bitirmişim illa 1 yıl beklemek zorundamıyım, 1 yılın dolması yıllık izin için olur saçma sapan asaletmiş o zaman sınav ve stajı yapmıcaksın, 2 kere tayin istedim birinde rapor istendi tekrardan uğraşmayıp iptal ettim birinde memur açığı yok dendi şimdi 3.kez tayin istedim bu seferde bir bahane bulurlarsa dava açmayı düşünüyorum,

Üst Alt