Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli memur refakatçi izni ne kadar?

ramazan68

Üye
Konular
20
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar bnm babam şuan yoğun bakımda .. Ben 12 gun yıllık izin aldım geldim aldım memleketime..ben şimdi refakatçi izni alabilirmiyim.. Yıllık iznimin sonunamı sayılır..yıllık iznim bozulur refakatçi izinbiter yıllık izin devam edermi.. Ve kaç gun refakatçi iznim kaç gun

Sağlık kurulu raporu ile belgelendirerek 3 aya kadar izin alabilirsiniz ( mevcut izin haklarınız korunarak) hatta gerektiğinde bu süre bir katına kadar uzatılabilir. Ilgili dayanak:657 sayılı kanunun 105. Mdsi

geçmiş olsun.

şimdi ben yıllık izin aldım..refakatçi izin yıllık iznimin arayamı girecek.. mesala ayın 14 unde bitecek yıllık iznim..70 gün refakatçi izni aldım diyelim..yıllık iznimden şuan 3 gun kullandım..geriye kaldı 9 gunum.. refakat iznini ekledim. 10 gun kullandım rafakatçi iznini..geriye kalan 9 gun yıllk iznim otomatikmenmi devam eder.. yoksa ardahana gidip yeniden mi yıllık izni almm lazım.

Yahu 9 gün gitse ne olur 70 günlük izinden bahsediyoruz :)

ramazan kardeşim bu tip durumlarda 3 aylık refakat izni kullanılabilir gerektiğinde bu husus 3 ay daha uzatılabilir bu izin kullanıldığında yıllık izinden düşme olmaz

ramazan68, 70 gün refakatçı izni kullanmak istiyorsunuz ya, gerçi yanmaz da hadi olursa 3-5 gün bürokrasi yüzünden kaynasa da sorun olmaz demek istemiştim.

Üst Alt