Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli memur şef olursa atandığında artık hep şef kadrosunda mı çalışırz?

selo46

Üye
Konular
55
Reaksiyonlar
17
Sgk da memurum. şef olarak herhangi bir ile atanırsam,
tekrar çalıştığım yere şeflik kadrosu ile dönebilir miyim?
Atandığım yerde 18 ay çalışmak zorunda mıyım?
Atandığım ilde çalışmadan dilekçe verip şimdiki yerime dönebilir miyim? yüzde 60 engelliyim.. eşimde memur oda yüzde 65 raporu var.

kazanılmış hakkın mevcut. ancak tayin nakil isterseniz GİH alt kadrolara geçebilirsiniz..
şef iken tkr VHKİ olabilirsiniz..
asaletiniz var sonuçta. tayin olduğunuz yerde bi süre çalıştıktan sonra kurumunuz merkezi idare ise müdürlüğünüz izniyle tayin, mahalli idareyse üst yönetici onayıyla nakil yapabilirsiniz. süre konusu merkezi idarelerde değilir.
şef olarak bir ile atanamazsınız..
şef bir ara kkadrodur. ancak çalıştıuğınız yerde görevde yükselme ile kazanabilirsiniz.. uzman kadrosu gibi.
atandığınız ilden hemen geri dönmeniz biraz absürd. bunca yıllık çalışanım böyle bir talebi ilk kez gördüm..
eşinizin engelli olması kendisini bağlar..
ya sizden hiç bir şey anlamadım...
bahçelerde laz elbise. araba koy tepsiye..
bu cümle kadar anlam veremedim..
ne istediğiniz tam belli değil.

sgk nasıl bilmem ama meb de bu işler çok başarılı uygulanıyor. şef olarak atandığınızda engellilere tanınan tayin hakkınız duruyor ise hemen yararlanıp istediğiniz yere şef olarak atanıyorsunuz. ayrıca eş durumu gibi diğer mazeret tayinlerinide kullanabiliyorsunuz ama bu mazaretler kesin sonuçlanacak diye bir şey yok fakat büyük oranda tayininizi genede yapıyorlar. hayırlı olsun

Üst Alt