Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli memur tayin hakkı istiyor!

TAN_12

Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
[FONT=sans-serif] [/FONT]2013 Nisan ayı içerisinde başlayıp Temmuz ayında meclisin tatille girmesi sürecine kadar ki sürede, Engelli ve Engelli yakını olan Memura 1 defaya mahsus Tayin hakkı geliyor diye yapılan açıklamalar; malesef bir daha gündeme alınmadı. Tüm umutlarını torba yasaya bağlayan Engelliler yasanın çıkmamasıyla hüsrana uğradı,

Sayın Başbakanımızdan ricamız ağır kış şartları başlamadan bu yasanın 3 Aralık dünya engelliler gününden önce yasalaşması ve engellilere bu hakkın tanınması.

Bu tek bir yasa veya torba yasa içerisinde bir madde olarak gelmeyecek diye biliyorum..657 sayılı kanunda yapılacak değişiklik kapsamında kanunun yeni halinde yer alan bir madde olacak..

Tayin hakkı bir defaya mahsus çıkacak..Amaç ailesinden veya yakınlarından uzakta bulunan ve/veya onların bakımına ihtiyacı olan engellilerin mağduriyetini ortadan kaldırmak..Onun için bu tayin hakkını iyi kullanmak gerekiyor bilgilerinize..

faruk çelik ve fatma şahin'e twitter üzerinden devamlı mesaj atılarak öne almaları sağlanabilir.

arkadaşlar elinizde olan lingleri buraya kopyalayın ve elimizden geldiği kadar mail atalım ki sesimizi duyuralım,

engelli yakını olan memura zaten tayin hakkı var sanırım ben öyle biliyorum doğrumudur

arkadaşlar bu kanun değişikliği ne zaman yasalaşacak bilginiz var mı?

tanyolda_12;

Geçti geçmesine ama en ufak bir detay yok. Düzenleme yapılır diyor. Nasıl bir düzenleme yapılacak belirsiz.

ben bu bakmakla yükümlü olma şartını tam anlayamadım arkadaşlar. acaba raporda bakıma muhtaç olanlar için mi geçerli sadece. bakıma muhtaç olma kriteri nedir anlamıyorum. ben tak yapıyorum yürüyemiyorum. normal büyük abdestte yapamıyorum ama bakıma muhtaç değil çıkıyor. nedir kriter sadece rapor mu?

Merhaba Arkadaşları Beni işitme engelliyim belediyes 6 sene sözleşme çalışadım 1 sene sonra kadro geçti belediyesi memur iş yer memnun kalmadım memur kadro çalışıyorum tayin olmak istedim belediyesi insan kaynakları sordum tayin istiyor dedim 5 sene süre bekle tayin ederi. dedi şaşırdım işyer beğenmiyorum çok sıkıldım deli oluyorum ne yapmak lazım tayin olmak istiyorum 6 sene sözleşme ya 1 sene kadro geçti tayin olmuyor musun? cevap bekliyorum..............

Üst Alt