Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli memur tek seferde heyetten kaç günlük rapor alabilir?

aydünyavaz

Aktif Üye
Konular
634
Reaksiyonlar
367
Bir engelli memur tek seferde ve heyetten "azami" kaç günlük rapor alabilmektedir? (AKIL ve RUH SAĞLIĞI HASTALIKLARINDAN)

Örneğin 3 ay olabilirmi? Veya 5 ay...

emin olmamak ile birlikte 18 ay .....kanserde memurlar 18 ay alıyorsa siz de alabilirsiniz hastalığınızın ciddiyetine göre.geçmiş olsun

hanifeaydin

2 buçuk yıl içerisinde 105 günlük yatışım oldu hastanelerde bu hastalık yüzünden.

ÇOK ZORLANIYORUM İŞYERİNDE DOĞRUSU.

Bu şekilde rapor alan varmıdır?
Bu konuda tecrübesi olan yokmudur?

Son düzenleme:
ayDÜNYAvazo, Ben almıştım: sağlık kurulu raporuyla üç aya kadar heyet raporu alabilirsin. Ayrı ayrı hekimlerden olmak şartıyla, bir yıl içinde toplam 40 güne kadar tek hekim raporu alınabilir.

Tamamdır bunun gibi başka alan varmıdır?

tek seferde 45 gün diye biliyorum,

memuriyet süresince de 36 aya kadar alınır, aralarını da 1 yıldan fazla uzatmazsanız malulen emekliliğe sevk edilirsiniz.

Ayrıca bana hiç tek seferde 90 günlük rapor gelmedi.

algaNihat

Nasıl oluyor biraz açıklarmısın çoğu kişi anlamamıştır diye düşünüyorum ben.

ayDÜNYAvazo Şayet rahatsızlığınız heyet raporu almanızı gerektiriyorsa doktorla konuşun rahatsızlığınızdan çalışamadığınızı söyleyin Dr. da uygun görürse önce 30 gün heyet raporu verecek raporun son günü tekrar Dr. gideceksin bir 30 gün daha rapor verecek ve bu şekilde 30 +30+30 toplamda 90 gün rapor verebilir tabi ki uygun görürse kardeş. Gerçi ben de o zamanlar bilmiyordum hızımı alamayıp 120 gün almışım Dr. un gözünden kaçtı herhalde ama iş yeri de sorun etmemişti.

Bu ayın 14 ü işbaşı yaptım (30 günlük rapor iznimi bitirdim). Kasım ın 1 inde tekrar doktor a gideceğim.

Bir Engelli memur tek seferde azami heyetten kaç gün rapor alabilir?

Neden uzun süreli rapor almak istiyorsun rahatsızlığın çok mu fazla

Özel bir nedeni yok sadece uzun zaman olmasını istiyorum bana iyi gelecek.

Çok ağır hastalığın varsa hastaneye yatıp daha kolay uzun süreli rapor alabilirsin doktora bi sor en fazla kaç gün veriyor. Ama 2 3 aylık raporlarda 2 3 doktordan imzalı rapor oluyor sanırım yanlış bilmiyorsam

Arkadaşlar ben kanser hastasıyım daha yeni 40 günlük tek hekim raporum bitti tek hekim raporları 10ar günden en fazla 40 gün veriliyor.
Heyet raporu ise 1 senede 6 aya kadar alınabiliyor ben daha yeni 50 günlük aldım hatta 2 gün önce bitti devlettende parasını aldım işe gidemediğim süreçte bu şekilde bilgilendireyim dedim

Sizmi almıştınız raporu en son 50 günlük istirahat raporunu?

Sigortalılığınız hangi statüde sizin?

Tek seferde 6 ay alınabiliyormu?

Merhaba, ben MS hastasıyım 3 aylık rapor almıştım, heyet 3 doktor imzalı. 26 Ekimde bitti yeni daha.
Emekli Sandığı, çalışanım

Hımm teksefer de mi almıştınız 3 aylık istirarahat raporunu? Yani heyet raporumu oluyor bu?

[FONT=sans-serif]burada dikkat etmen gereken şey senin hastalığın 12 ay mı 18 ay mı olarak değerlendiriliyor yani kanser verem ve akıl hastalığı gurubunda ise 18 ay yasal hakkın iyileşme olmuyorsa bir onsekiz ay daha rapor alarak her hakkın saklı olup ( maaşşın da sigortan da kesilmez ) tedavini olursun iki defa 18 ay yada iki defa 12 ay (hastakılk gurubuna göre 12*2 yada 18* 2) izin hakkın olur[/FONT]
[FONT=sans-serif]bu süreler sonucunda raporun çalışabilir olursa işe başlarsınız hastalığı çalışmasına engel olursa işyeri sizi emekliliğe sevk eder her heyet raporunda üçer ay verilir.[/FONT]

polsem

"Hastanede yatışlar", "10 gün ve altı istirahat raporları" vs. vs. bunlar nasıl hesaplanıyor ve bunları kim hesaplıyor. (Hesaplamaya hangi izinler dahil edilmektedir)

KURUMUMUZ DAKİ PERSONEL BİRİMİ Mİ HESAPLAMAKTADIR Kİ?

Asperger Sendromu
Obsesif Kompulsif Bozukluk
Organik Olmayan Psikoz
Orta Depresif Nöbet

18+18 diye biliyorum ben.

Son düzenleme:
İş göremezlik Raporu adı altında
3 hekim imzalı raporum
Düzenleme türü : heyet

tek seferde evet (ayakta başlama tarihi 26/07/2021 - işbaşı/kontrol tarihi 26/10/2021) 3 aylık

Yani 90 günlük hastalık izni heyet raporu.
😁😁😁😁😁
nurka

Hımmm Evet 3 Aylık raporunuz.

Pekala "hastane yatışları" ve heyet dışında almış olduğumuz "hastalık izni" raporları vs. vs.
(HASTANEDE YATIŞLAR DA 18+18 AY A DAHİLMİDİR?)

Heyetten tekseferde en fazla 3 ay mı alabiliyoruz?

Üst Alt