Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli memura hizmetli isi verebilirler mi?

mehmet_ea

Üye
Konular
96
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar ben karabuk hastanesinde engelli memur olarak atandim.dosya getir gotur isi yapiyodum.ama bugun baska bir bulumunun ihtiyaclari icin ambardan balya balya dosya tasittilar.bide dalga gecer gibi el arabasiyla tasittilar.bunu yapmasam desemki bir memurun hizmetli elemanlarinin isini yapmaz deme hakkim varmi

o peki senin memur olarak görevin ne ? hizmetlinin görevi ne ? yanı memur olman el arabasıyla evrak taşıyamıyacağın anlamına mı geliyor? yada rahatsızlığın buna manimi?

şaka gibi dediğin işi sen yapmak istemediğin için hizmetli kadrolsundaki personel yapsa dahamı aşağı oluyor?

Ayrıca Hizmetlide sende 657 ye tabi değilmisiniz?

Hizmetli dedigim ozel sektor elemanlarlari engelli olmayanlar yani. Bu hastanede hizmetli engelliler dosya getir gotur yapiyo.ayrica her statunun gorevi farkli olmali.hizmetli olduysa o isleri goze alarak olmustur.ben tercihlerime bir tane bile hizmetli kadrosu yazmadim bole beden gucu isteyen islerde calismamak icin.bi ayricaligim olmali o yuzden

Hizmetli dedigim ozel sektor elemanlarlari engelli olmayanlar. Bu hastanede hizmetli engelliler dosya getir gotur yapiyo.ayrica her statunun gorevi farkli olmali.hizmetli olduysa o isleri goze alarak olmustur.ben tercihlerime bir tane bile hizmetli kadrosu yazmadim bole beden gucu isteyen islerde calismamak icin.

memur olarak görevinin ne oldugna bagli (memurun kelime anlami emir alandir ) mesal arsivde gorevliysen tasiman normal

657 45. maddeye bak bi

Unvanın memur ise böyle el arabasıyla dosya taşıtamazlar
Ufak tefek dosya getir götür olabilir ama bu sadece kendi dosyaların için
Sadece bir kez böyle olduysa sorun edecek bir durum yoktur
Bende çok zaman işim olmayan konularda iş yürüsün diye vatandaşımız beklemesin diye el atıyorum
Memur olduk koltuktan kalkmam demekte yanlış olur diye düşünüyorum
İşin iki boyutu var birinci olan: ilk yazdığım bu kanuni boyutu
İkincisi ise insani boyutu
Siz hangisi tercih ederseniz

eğer sürekli yapıyorsanız yapmak zorunda değilsiniz ama ayda bir kere yapıyorsanız ve sağlık açısından sizi yormuyorsa bence sorun yapmayın sonuçta işiniz bu
en azından özel sektörde sürünmüyorsunuz, ama haklarınızı hiç bir zaman da kimsenin eline bırakmayın tabi
hayırlı işler olsun

suç senin degil engelliye hizmetli kadrosu veren şerefsizlerde

geçen alım oldu sosyal hizmetlere lise düzeyi hepsine memurluk vermiş bir tane hizmetli ünvanı yok bu nasıl adalet sapasaglam adama mumur ünvanı engelliye hizmetli ünvanı hangi mantık kabul eder neyin kafasını yaşıyor bunlar

Atanmis oldugun statu ve gorev tanimina bak.657 dmk nin 45.mad.gore seni sinifinin altinda calistiramazlar.genel idari hizmetler sinifina atandiysan her isi yaptirirlar.senin istegin uzerine engel durumuna uygun bir gorev verirler.

Gih sınıfında atanan kişiye her iş yaptiramazlar
Sadece memurluk ile ilgili görevler verilebilir
Yh sınıfında olursan her işi yaptırabilirler

Üst Alt