Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli memura hizmetli işi yaptırılması hakkında!?

bycelik41

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar benim sizlere sorularım olacaktı.
Ben 2015te ekpssden engelli memur olarak adliyeye atandım. İlk atandığımda memur görevi vermişlerdi.
Ama 1 sene önce beni adliyede zimmet işine verdiler, hizmetli eksikliği sebebinden dolayı.
Müdürümüz 3 ay idare et yeni mübaşir gelince eski yerine aldıracağım dedi.
O arada iş tebliğ kağıdınıda bana imzalattı malesef.
Aradan 1 sene geçti ne gelen var ne giden. Bende dilekçe sundum.
Dilekçemdede memura sınıfının altında iş verilemez maddesini yazdım ve kadroma uygun başka bir birimde çalışmak istediğimide yazdım.
Dilekçe başlığında ise komisyona gönderilmek üzere diye belirtmeme rağmen bakanlık muhabereye gönderilip başsavcının mütalasıyla talebim reddedildi.Tahminim müdür bu durumu anlattığı için reddedildi.
Sendikaya ise üye değilim ve üyede olmak istemiyorum siyasi sebeplerden dolayı.
Bana bu konu hakkında yardımcı olurmusunuz? Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ediyorum.

bycelik41 zaten sendikan yok diye sürülmüş olabilirsin. ayrıca zimmet işi hizmetli işi değil vkhi veya memur işi. bu benim görevim değil diyemezsin. memurlar da görevlendirebilir. bu tip durumlarda bu benim işim değil vs diyerek sivrilmeye gerek yok. engelimden dolayı yapamıyorum vs şeklinde talepte bulunsan daha faydalı olurmuş.

kardesim senin hizmetli isi dedigin nedir?Sana temizlik mi yap diyorlar cay mi demle diyorlar.Bende cezaevinde calisiyorum . zimmet alip demir arabaya koyup balya balya dosya goturuyorum bunda ne varki cezaevi katibide yapiyor
birde soyle dusun tamam engelli hizmetli arkadasin var diyelim onun raporu yuzde 90 kalp hastasi seninde raporun yuzde 40 sen simdi kalkip kendinden agir bir kader arkadasina omu yapsin diyecen.
ha hastaligini bilmiyorum cok yoruluyorum hastaligimi ilerletiyor diyorsan hakkini ara ama sirf hizmetli isi diye olaya giriyorsan sikintili..

Üst Alt