Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli memura istegi dışında nöbet tutturulabilir mi?

umut344

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
%16 engelli raporum var. vardiyada çalışmak istemiyorum. raporumu kuruma versem gündüz mesaisine gecebilirmiyim?

bu bölümden mi bahseiyorsunuz ?
Madde 101 – (Değişik: 132/2011-6111/105 md.)
Günün yirmidört saatinde devamlılık gösteren hizmetlerde çalışan Devlet memurlarının çalışma saat ve şekilleri
kurumlarınca düzenlenir.
Ancak, kadın memurlara; tabip raporunda belirtilmesi hâlinde hamileliğin yirmidördüncü haftasından önce ve her
hâlde hamileliğin yirmidördüncü haftasından itibaren ve doğumdan sonraki iki yıl süreyle gece nöbeti ve gece vardiyası
görevi verilemez. Engelli memurlara da isteği dışında gece nöbeti ve gece vardiyası görevi verilemez. (2)(3)

burada herhangi bir oran yazılmamış olması benim kafamı karıştırıyor?

Benim bildigim nöbet tutamaz diye bir rapor veriyorlar .O ibareli bir rapora sahip olmalısın.

Çalıştıgın kuruma bağlı ..Örnegin bir arkadasım ozelde calısıyor .Özel hastaneden bir rapor almıştı.Çalıştığı kurumsal şirket kabul etmişti.Bir arkadasımda kamuda calışırken ondan da devlet hastanesinden heyet raporu ıstenmıştı.

Kolay gelsin

bana heyet yolu göründü o vakit. teşekkür ederim ilginiz için. size de kolay gelsin

Üst Alt