Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli memurlar için vergi indirimleri nasıl oluyor?

Sculptor

Yasaklı Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
engelli memurlar için vergi indirimleri nasıl oluyor?
vergi indirimleri için ne yapmak gerekiyor?

2006 dan ya da başka bir yıl dan öncesi için rapor almadan da oluyormuş sanırım. bilgi verir misiniz?

ben daha yeni vergi indirimi aldım izledigim yolu anlatayım önce calıstıgım kuruma dılekce verıyorsun ısyerın malıyeye dilekce yazıyor.maliye hastaneye sevk edıp raporunu alıyorsun.ardından aldıgın rapor onaylanmak için ankaray gidiyor.aldıgım parada %80 rapor ıle 78lıra bekarım evlı ve cocuk sayısına göre degısıyor

% 80 oran için daha fazla değil mi veklenecek para ?

Ben şuan özel sektordeyim vergi indirimim var aldim atanirsam tekrar ayni işlemlere gerek yok herhalde başka bi konuda arkadaşlar raporunda istihdam bolumu yazmayanlardan kurumlar tekrar rapor isteniyor deniyor ben herşeyi yapmisim tekrar raporu bastan cikarttik yüzdem düşse ne olacak başla yapmayacak miyim ise

az para veriyolar vergi indiriminde keşke 100 ve üstü olsa

birisi 2006 yılından öncesi için yeni rapor isteniyor dedi. benim rapor 2008. aslı var mı bilmiyorum.

aslantürk merhaba. Maliyeye gittin mi? Neler istediler?

Şansınızı deneyin, ama 2010'dan eski raporlarda maliye sağlık kurulu bir bahane bulup yeni rapor aldırır genelde. "Raporun şusu eksik, busu eksik" deyip yeniden rapor talep eder...

Üst Alt