Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli memurlar ilk iş günü tecrübelerinizi aktarır mısınız?

sebboy

Üye
Konular
90
Reaksiyonlar
0
pazartesi işe başlayacağım tapu müdürlüğünde çok heyecanlıyım yürüme engelli bayanım tekerlekli sandalye kullanıyorum bilgisayar işletmeni olarak atandım nasıl giyinmeliyim nasıl davranmalıyım ilk iş gününde ilk gün iş verirlermi hemen engellilere riskli işler yaptırabilinirmi yardımcı olurmusunuz arkadaşlar

öncelikle hayırlı olsun yeni işin. İlk iş gününde aşırıya kaçmayacak şekilde giyin. İlk iş günü olduğu için biraz çekingen olabilirsin ama rahat davranmaya çalış. Önce personelle tanışmanı ve yapacağın işin ne olacağını gösterirler sana ve sonra iş vermeye başlarlar. Riskli işler vereceklerini sanmıyorum sonuçta bilgisayar işletmeni olarak girmişsin işe. Girdiğin iş alanı dışında başka iş verirlerse (özellikle engelin yüzünden sorun yaratabilecek bir iş verirlerse) durumu yetkili amire açıklarsın.

Hayirli olsun darisi basimiza :)) hala beklemekteyiz

kaç puanla atandınız istanbuldamı birde? hayırlı olsun bu arada :)

tşk arkadaşlar 70 puanla atandım

YUCi;
tapu ve kadastro genel müdürlüğü hakkında pek ii şeyler duymadım engelli olmayan insanlardan bilgisayarla işim olur zaten onun dışında birde kütük işi varmış öğrendiğim kadarıyla onu verirler ama riskli iş dediğim yanlış bir işlem yaptığında ayağını kaydırıcak işlemler var sağlamlardan duymuştum otür işler verirler diye korkuyorum açıkcası allahtan hayırlısı

mustafa.ay;
evt ist tşkler

Üst Alt