Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli memurlar sandık görevlisi olabilirler mi?

ergün32

Üye
Konular
17
Reaksiyonlar
1
engelli memurlar seçimlerde sandık görevlisi olabilirlermi... yani ben tekerlekli sandalye kullanan yardımcı hizmetler sınıfında çalışan bir memur olarak sandık görevlisi olabilirmiyim.

Bilgisi olan arkadaşları, lütfen bilgilerinizi paylaşırmısınız.

olabilir.sakınca yok.ysk,ya başvurabilirsiniz.

psikolojik rahatsızlığı olan engelli memurları da sandık görevi verirler mi ?

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde kurumlara gelen resmi yazıda ''engelli memurlar hariç'' ibaresi vardı yani başvuru yapılamıyordu. Zaten şehir merkezi iyi yerler ve sorunsuz yerler şimdiden doludur başvursanız da çıkmaz, sizi uzak bir ilçeye mi yoksa kuş uçmaz kervan geçmez bir köye mi görevlendirecekler belli değil 80-100 tl için değmez ama yinede siz bilirsiniz.

Bende bir engelli olarak şuana kadar tüm seçimlerde görev almış bulunmaktayım.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ben görevliydim yanlış bilgilendirme yapmayalım...

Feyyam yanlış bilgilendirme değil Milli Eğitim personellerine gelmişti tabi bu o zaman bulunduğum ildeki milli eğitim personeli için geçerli olabilir ülke genelinde demedim zaten.

Engelliler sandık görevlisi olamaz diye bir yönetmelik mi varmış ki böyle bir yazıyı yazabiliyorlar her işin üstesinden geliyoruz sandık görevinin mi üstesinden gelemiycez size değil bu tavrım ilçenizdeki görevli kişilere...

geçtiğimiz yerel seçimde görev aldım. cumhurbaşkanlığında çıkmadı. ancak yerel seçim çok kademeli olduğu için başvuran azdı cumhurbaşkanlığı tek kalem olduğu için başvuran çok oldu. bu seçim de tek kademe olduğu için başvuran çok olacaktır. yine başvurdum bakalım hayırlısı.

Ben hastanede çalışıyorum seçimle ilgili [FONT=sans-serif]resmi yazıda ''engelli memurlar hariç'' ibaresi vardı.Belki başvuru olursa kabul ediliyordur ama bu ibareyi bende gördüm.[/FONT]

Bu konu açıklığa kavuştu mu arkadaşlar ? Başvurabilir miyiz ?

Geçen yıl bizim diyabetli bir arkadaşa görev çıktı ama ortopediklere çıkar mı emin olamıyorum...

Bende referandumda özel bankada çalıştığım halde memur olarak sandık görevlisi olarak çalışmıştım. Bu sene de başvurmayı düşünüyorum. 4 hazirana kadar süresi var.

eğitim görevi almamış Sandıkta görev Başkan 90 lira,Üye 81liraAlman
Öğle yemeği de var değil mi🙋

Son düzenleme:
Mebde çalışıyorum bize gelen yazıda da engelli memurlar hariç ibaresi vardı. Çalışma hayatında engelsiz insandan farkı yok engelli calısanların diye kamu spotu yayınlanıyor ama burda bu ibareyi de eklemeyi unutmuyorlar.

kunta

Nasıldı? Nasıl geçti anlatır mısınız
Başkandan fırça azarlama falan var mıydı
Mesai kaç saat

Çok saçma bir ibare olmuş, ben önceki yıllarda iki kez sandık görevlisi memur olarak görev yaptım, çok da güzel oldu sonuçta oturarak yapılan bir görev ayakta yapılacak bir iş olursa da orada tek değilsiniz başka bir sürü görevli var. Yalnız şunu da not düşmeliyim ki çok yorucu bir iş, her ne kadar oturarak da olsa saatlerce oturmak artı beyin yorgunluğu kolay değil. Bundan sonra şahsen böyle bir görev mecbur olmadıkça almayı istemem.

ne fırçası ne azarlaması ya neden bahsediyorsunuz anlamadım

Başvuru yaptık diyelim. Uzak biyere görevlendirilirsek gitmeme hakkımız olur mu?

Zorro

Eğitime gittim ben 100 tl üzeri bir fiyat almıştım. Öğle yemeği yok ekmek arası sandiviç yap idare eder seni zaten.

Şimdi fiyat arttı @Alman

Buna göre 24. Haziran 2018 erken seçimde görev alacak sandık kurulu başkanı eğitim alırsa 306 TL sandık görevlileri eğitim alırsa 186 TL ücret ve bina sorumluları eğitim alırsa 306 TL alacaklardır.

Galiba yemekde il Seçim Kurulu tarafından geliyor. Geçen seçimde okulda oy atacağım zaman gördüm pideler ayranlar

Zorro

Yernden yerine değişiyor o topluca dışarıdan da söylemiş olabilirler her şey mümkün. 186 tl evet bırakta artsın her şeye zam geliyor dolar euro almış başını gidiyor artmaması abes olurdu. Ben yemeği evden bir ekmek arası ile idare etmiştim. Olmadı altımda motor var 2 dk da yemeğimi alır gelirim sorun değil.

Üst Alt