Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli Memurlara verilen ekstra izinler..?

huzeyfeself

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
İyi günler arkadaşlar.Ben son atamayla bir kuruma yerleştim.Öğrendiğim kadarıyla engelli memurlara, Engelliler gününde 1 gün ve engelliler haftasında 1 gün olmak üzere iki gün izin hakkımız varmış.Acaba bu izinleri nasıl kullanabiliriz? Yani ben şefe söylediğimde Valilikten kağıt gelmesi lazım dedi.Ne kadar doğru bilemiyorum artık.Yardımcı olursanız sevinirim.

Daha atanır atanmaz izinlerinizi araştırmaya başlarsanız bu durum amirleriniz tarafından fevkalade bir şekilde olumsuz değerlendirilir. Ekmeğinize sahip çıkın ve aldığınız parayı hakedin.

internetten başbakanlığın 2002/58 nolu genelgesini indirin ev bilekçe ile ilgili günlerin bi gün öncesi iişyerinden izinini talep edebilirsin valilikten yazıya falan gerek yok.
kışlarıda bulunduğun şehrin valiliği olumsuz hava koşulları nedeni ile okulları tatil ederse sen de idari izinli sayılıyosun.

huzeyfeself'e

huzeyfeself cuma cumartesi tatili sana yetmiyor mu... memurlara, Engelliler gününde 1 gün ve engelliler haftasında 1 gün olmak üzere iki gün izin hakkımız var.. bunu herzaman kullanabılırsın yazı geldiğinde idare memurlarına sor bılgılendirirler.. tabi bu izinleri yeri ve zamanında kullanmak lazım

BU ne kadar ilginç bi yorum yaa verilen bi hakkı kullanmak ne zamandan beri ekmeğine sahip çıkmamak oldu.Huzeyfe bey dürüst çalıştıktan sonra hiç bi amir izin kullanmanıza bişey demez Önemli olan samimi ve dürüst olduğunuza inanması.Ben işimi dürüst yaptıktan sonra görevimi ihmal edip sağa sola iş yıkmaya çalışmadıktan sonra izinlerimide kullanırım tatilimide yaparım kimsede buna karışmaz.Nasıl alıştırırsanız öyle gider.Yarın kar tatili olacak sıcak izni olacak ben engelli biriyim devlet beni düşünüp uygun görmüşse ben neden amirden korkup kullanmayacakmışım.Dedimya önemli olan insanların sizin samimi olduğunuzu ve kaytarmadığınızı bilmesi.

yakamoz06;

Teşekkür ederim.Düşüncelerinizde çok haklısınız.Bende böyle düşündüğüm için sizlere sordum ama malesef yanlış anlaşıldım

also;

var olan hakkını kullanınca aldığı parayı haketmemiş mi oluyor? o zaman sen senelik izinlerini falanda kullanmıyorsundur kesin.

Üst Alt