Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli memurların ikinci defa tayin isteme hakkı var mı?

Ali_Gs

Üye
Konular
21
Reaksiyonlar
7
Arkadaşlar Adalet bakanlığına Ekpss ile memur olarak atandım ilk görev yerim afşinden mersine tayinle geldim şimdi tekrar tayin istiyorum

engelli memurlarin 1 defaya mahsus tayin hakkı vardı galiba tekrat tayin istesem acaba tayinim çıkarmı?

Birde bu tayin için engellilerin özel yazdığı bir tayin dilekçesi vardı o dilekçe elinde olan varmi?

İKİNCİ BİR DEFA TAYİN İSTEYEBİLİRSİN AMA RED CEVABI GELSE BİLE MAHKEMEYE VERECEKSİN BUNUN BAŞKA YOLU YOK OK

NOT:1655 DMK EK-3 MADDESİ İLE 657 DMK 72'İNCİ MADDESİNE BAKARSAN ANLARSIN 1 DEFAYA MAHSUS DİYE BİŞİ YOK OK

Engelli Personelin Tayin Durumu Hakkında Herşey! - MEVZUAT - EngelsizHaber.Net | Engellinin Dünyaya Açılan Penceresi

ÜSTTEKİ LİNKTE VERMİŞ OLDUĞUM BİLGİYE DOĞRU HAREKET EDEBİLİRSİN.. MADEM ADALET BAKANLIĞINDASIN İLGİLİ BİR AVUKATA DANIŞMAN GEREK OK ONLAR DAHA İYİ BİLİR

bir defaya mahsus olan adaylığı beklemeden, sadece engelli olduğu için verilen tayn hakkı diye biliyorum, onun dışında normal tayin hakkı da var diye biliyrum. kolaylıklar...

Engel durumundan Özür grubu tayini

Arkadaşlar.
Kadrolu öğretmenim.
9 yıldır aynı ilçede görev yapmaktayım.
Engel durumundan il merkezine tayin istiyorum ama çıkmıyor. Belki daha yakın bir ilçeye çıkabilme ihtimali var.
Bu ilçeyi yazarsam bu hakkım kesinlikle son mu buluyor. Danıştayın iptal ettiği yazıyor bazı sitelerde.

Yani yakın ilçeyi yazarsam, il merkezini gene engel durumundan yazabilecek miyim?
Bu şekilde tayin isteyen oldu mu?
Yada son hali hakkında bilgisi olan var mı?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kdk ya başvurun , red gelmesi halinde... Oradan sonrası da mahkeme zaten...

Ali_Gs

dilekçe elimde yok ama 1 defaya mahsus tayin hakkı hakkında

(Danıştay On altıncı Dairesinin 2/7/2015 tarihli ve Esas No: 2015/10808 sayılı Kararı ile, bu maddede
yer alan “bir defadan fazla” ibaresinin yürürlüğü durdurulmuştur.)
yani birden fazla tayin talebinde bulunabilirsiniz

Üst Alt