Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli memurların maaşlarına vergi indirimi nasıl yansır?

rebentsu7

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar memuriyette 1 ayımızı devirdik Rabbim nice yıllar görmeyi nasip eder İnşallah bütün arkadaşlarıma görevlerinde başarılar dilerim benim kafama birkaç soru takıldı bu platformda birbirimize yardımcı olabileceğimizi düşünüyorum benim vergi indirimi için adres değişikliğini yaptım ama bodromda vergi indirimimi göremedim nasıl görebilirim veya bodrama ne kadar zamanda yanısır öğrenmek için ne yapmalıyım birde M.E.B kimlik kartı almak için bir süre varmı hemen özlüğe başvursam alabilir miyim?herhangi bir bize faydası oluyor mu yardımcı olursanız sevinirim...

Mrb.MEBBİS te kimlik kartı başvuru dilekçesi var onu doldurup çıktısını alırsın bildiğim kadarıyla talep yoğunluğuna göre kimlik kartını 2 hafta süre sonunda alırsın ayrıca yanılmıyorsam 1 adet vesikalık fotoğraf ve bir de bankaya belli bir miktar para yatırman gerekiyor onu sorup öğrenirsin vergi indirimi konusunu maaşınızı yapan mutemete sor, o söylesin sana...

Üst Alt