Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli memurların tayinleri ile ilgili yasal düzenleme nedir?

nigahban

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar engelli memurların tayinleri ile ilgili yasal düzenleme hakkında bilgisi olan varmı?

genelde engelli memurların tayinlerinde sıkıntı yaratmıyor kurumlar .
calışma yılınız kac yıl oldu

nedendir bilmem ama bizde oluyo.daha doğrusu bana oluyo. yıllardır resmen eziyet çekiyorum. 10 yıldır çalışıyorum aynı yerde.

valla arkadaşlar sıkıntı baya bi yaratılıyor bende asaletim kalkmadı kalksa bile engelli olarak atanmış olsam bile resmi heyet raporu isityorlar tek yaşıyamadığına, sağlğın açısından sorunlar yaşadığına bakılamadığıa vs.vs.vs. dair rapor istiyorlar diğer türlü zor...

etrafımdaki insanların ve amirlerimin yaklaşımları hiç öyle değil.yani yardımcı olmak yerine inanın takoz koyuyorlar.heralde çok sağlam torpil gerekiyo.o kadar torpili bulsam zaten memuriyete girmezdim.resmen gıcıklık yapıyolar.yıllardır hep aynı şeyle karşılaştım.artık kendimden şüphelenir oldum.Asmina gibi rapor istemediler ama üstelesem isterler.delirmemek içten değil.ip puştun eline geçmiş.artık aklıma başka şeyler geliyor.

Üst Alt