Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli memurum. Başka kuruma atama istediğimde oradaki kadronun engelli..?

Konular
2
Reaksiyonlar
0
Kamu kuruluşunda engelli kadrosunda memur olarak çalışmaktayım. Tayin talep ettiğimde gideceğim kurumun engelli kontenjanına mı tayin oluyorum, yoksa normal mi. Atanmak istediğim kurumda bir kişilik boş yer var. Bu kadronun engelli kadrosu olup olmaması önemli midir. Bu konuda uygulama ne yönde. Bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

Devlet memuruysan devletin her kurumlarında Engelli kadrosunda olursun... Yani şurada engelli kadrosu dolu oraya geçemezsin diye bir şey söz konusu olamaz.

sayın düşenyaprak

kamuda engelli kadrosu yada kontenjanı diye bir kelime yasal olarak yoktur . bu kelimeleri kolay anlaşabilmek için kullanırız . her kamu çalışanı personeldir , personelin engelli olup olmaması ayrı bir kırıterdir . bu açıklamalardan sonra tayinle ilgili olarak gideceginiz kurum sizi personel olarak kabul ettikten sonra diger sorularınızın hiç bir geçerliliği yada hükmü yoktur çünkü kamuda sizin sorduğunuz diğer sorular yasal olarak yoktur

saygılarımla

Sayın Sessiz38 ve Dadaş06,

Cevaplarınız için çok teşekkür ediyorum.

Esen kalın.

sözleşmeli çalışanlar için yapılan yasa değişikliğinde son durum nedir bilginiz var mı ?

Cumhurbaşkanı imzaladı diye okudum resmi gazetede yayınlanınca işlem tamam. :rolleyes:

Üst Alt