Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli memurum. Birden fazla alanda iş verilmek isteniyor!?

sorunlu1234

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
öncelikle merhaba arkadaşlar umarım soruyu doğru yere açmışımdır.bir kamu kurumunda bedensel engelli GİH olarak çalışıyorum kurum bana santral,Personel,vezne işini aynı anda yaptırmaya çalışıyor müdüre engelli olduğumu söylediğim,yapamayacağımı bildirdiğim halde personel eksikliği gerekçe gösterilerek 3 işi birden yaptırmak istiyor lütfen bilgisi olan arkadaşlar cevap versin engelli memura istemediği halde 3 iş birden yaptırılır mı benim ne yapmam gerek

cevaben

Merhaba . Bende sizin gibi bedensel engelliyim ve GİH sınıfında Sağlık bakanlığında görev yapmaktayım . Normal şartlarda bağlı olduğunuz müdürün verdiği görevi yerine getirmekle sorumlusunuz . Fakat engelli kadrosunda görev yaptığınız için Özel Politika Gerektiren Personel statüsünde olduğunuz için engel durumunuz göz önünde bulundurularak size engelinizin artmasına sebep olabilecek derecede bir iş yükü altında çalıştıramazlar . Bunun benzeri bir durumda bana da yapıldı bir süre fakat daha sonraki süreçte geri adım atmak zorunda kaldılar . Birleşik Kamu İş Konfederasyona bağlı Genel Sağlık- İş Sendikasında İstanbul Yönetiminde görevliyim. Probleminizle alakalı olarak üst yönetimle konuşup probleminizi sendikamız kanalı ile çözebiliriz. Dilerseniz telefon numaramı aşağı yazıyorum irtibata geçebilirsiniz.

Savaş Babatutmaz .
Telefon : 0506 754 97 10

Üst Alt