Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli memurum. Çalıştığım kurum erişebilir değil. Ne yapabilirim?

emrullah73

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar. milli eğitim müdürlüğünde memur olarak görev yapmaktayım. Çalıştığım kurum başka bir yere taşındı. Taşındığı yeni binada engelli girişi ve asansör bulunmamaktadır. Yaklaşık 2 aydır bu yüzden işe gidemiyorum. Ve bu gün öğrendim ki benden habersiz görevlendirmem başka bir okulla verilmiş ve bana hiç bir bilgi verilmeden 1 haftadır görevlendirmemi başka bir okulla vermişler. Görevlendirmemi verdikleri okulda da asansör var fakat asansör çalışmıyor .bu konuyla ilgili ne yapabilirim ? Yardımcı olursanız sevinirim . Acil yardım lütfen ?

emrullah73

Ne yaptınız?
Erişiminize uygun bir düzenleme yapmak amirlerinizin işi. Bu konuda talepte bulunmaktan asla vaz geçmeyin.

milli eğitim sorunu başka bir yere atmaya çalışmış. ancak engelli memurların görev yerinden başka yere nakillerinde dilekçesinin yani kendisinin isteği olması gerekir. yeni yerindeki idareye dilekçe ver ve problemi yaz. çözemeyeceklerini biliyorum muhtemelen sana uygun bir okul bulacaklar ve oraya tekrar görevlendirme yapacaklardır. sendikan varsa onlarada durumu anlat. ayrıca sorunu çözemez isen valiliğe de dilekçe ver.

habip abinin dediği gibi engelli personel isteği dışında görevlendirme yapılamaz ancak durumu sendika veya valiliğe gidersin onlar sorunu çözerler

Oturan boğa amirimden talepte bulundum. Bana gerekli düzenlemeyi yapacağını söylediler. Görevlendirmem iptal edildi. Şuan eski erişebilir olmayan kurumumda taşınma yolu ile görev yapıyorum. Defalarca talepte bulunmama rağmen hala erişimim ile ilgili bir çalışma yapılmış değil.

bugun aıle ve sosyal polıtıkalar bakanlıgı tum kamu ve ozel kurumlara bır yonetmelık gonderdı engellerı kaldırın dıye. buna uymayan kamu kurumlarına 25 bın ozele ıse 5 bın tl cezası var artık. bellı bır sure tanındı hala olmazsa sıkayetcı olun yesınler cezayı.

Bu yazıda çok güzel bir cevap aldım, engelli memur istemediği sürece başka yere görev ataması yapılamaz.

Üst Alt