Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Engelli memurum. Emekli olurken vergi indirimi almalı mıyım?
Merhaba arkadaşlar ben % 44 engelliyim ve memur olarak çalışıyorum erken emekli olabilmek için vergi indirimi almam gerekiyomu bunu ögrenmek istiyorum tskler
Merhaba ben 2008 yılında sıgorta girisim var ama engelli olarak deil 2010 yılında ise engelli olarak memur oldum ben ne zaman emekli olurum ve emekli olurken benden yine rapor istenirmi.
Yeni rapor isterler ama emeklilik zamanı dışında alacağınız raporların bir etkisi olmaz, kurum sevki ile rapor almalısınız emeklilik zamanınız geldiğinde ve ne kadar oran alırsanız o şartlara göre emekli edilirsiniz:
2008 yılı sayılır.18 yıl devlet memurluğu hizmetiniz bittiğinde emekli olabilirsiniz.yani 2026 yılında.tabi o zamana yönetmelikler değişmezse aleyhinize gelişmeler olmazsa..selamlar
mbr ben 2008 yılında ssk girişim var 2 ay daha sonra engelli memur olarak 2010 yılında atandım 2. derece engelliyim ne zaman emekli olurum erken emekli olabilmek için vergi indirimi gerekiyormu .