Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli memurum. KPSS ile memleketimi tercih etsem atanır mıyım?

Human01

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
Değerli arkadaşlar,

engelli memur olarak çalışıyorum.KPSS ile tercihte bulunup memleketime gitmek istiyorum.Prosedür nedir?(muvafakat alacağımı düşünüyorum).
1- Eğer ÖSYM yerleştirme yaparsa tekrar evrak hazırlamam gerekirmi?Eski sağlık kurulu raporumu sunmam yeterlimi?(Yoksa memur olabilir sağlık raporu isterlermi? bu durumda ne yapmam lazım?
2-Eğer muvafakat alamazsam nasıl bir hukuki yol izlemeliyim?

Lütfen yardımlarınızı esirgemeyin.

Herkese şimdiden teşekkürler...

Arkadaşlar günlerdir cevap bekliyorum.KPSS ile atanırsam tekrar rapor isterlermi benden yoksa çalıştığım kurumdaki belgelerim yeterli olurmu?Zira sağlam raporu (doğal olarak) almam imkansız .ne yapmam lazım?Şu anda zaten memurum ama memleketime gitmeye çalışıyorum.

KPSS'ye, daha önce memur olarak atanmayan kişiler girebilir diye biliyorum. Kitapçıkta gerekli açıklama olmalı

Çalıştığım kurum muvafakat vermeliymişki kurum vereceğini söyledi.Ama sorun şu ki memur olabilir raporu gerekirmi.zira zaten şu andada memurum.Ama özürlü memurum .yani özürlü memur memur olabilir raporu almalımı? öyleyse prosedür nasıl işler?yeni atanacağım kuruma tekrar evrak teslim etmelimiyim.sorunum burda.

Siz memursunuz.Yükselme veya kadro değişikliği istemediğiniz sürece KPSS'ye girmeniz gerekmez.Muvakata gelince iki kurumun anlaşması gerekmektedir.Yani sizin kurumunuz gidişinize onay verecek,geçeceğiniz kurumda, gelmenize onay verecektir.

sizin yüzünüzden biz boşta kalıyoruz bulmuşsun bir yer çalış işte öp başına koy biz onuda bulamıyoruz siz bulmuş bunuyorsunz

doğru diyorsun zaten biz millet olarak hiçbir zaman azla yetinmeyen bir toplumuz

değerli arkadaşlar,

benim kpss ile atanmam kimsenin hakkını öldürmüyor.Benim yerime 3 yılı bitirmediğim için bir kaç ay içinde sınava beraber girdiğmiz ve sıradaki bir arkadaşımız daha atanabiliyor.Önce bunu belirtmek isterim.

2.icisi bana yüklenmeyin devlete yüklenin çünkü engelli meurların kadroların çoğu boş,ve almıyorlar.en az 30 bin kadro boş.

3.cüsü mesleğimle ilgili bir iş yapmak istiyorum.benim yükselmem diğer engelli arkadaşların faydasına.zararına değil.

herşeye rağmen sizlerinde çok iyi niyetli olduğunuzu ve iyiliğimi düşündüğünüzüde biliyorum.ama inanın geçinemiyorum.evlenemiyorum.ve tek yaşamak oldukça zor.Bu nedenle memleketime gitmem lazım.nişanlımda gelemiyor.başka çarem yok yani.

Nakil yoluyla geçmeye çalıştım.ama dayım yok kadro bulamıyorum.tek seçeneğim kaldı.

arkdaşım sen geçinmekten bahsetmişsin nişanlından bahsetmişsin bende bir kaç madde sıralayayım cep telefonu ve pc satışı ve tamiri yapıyorum aylık 2000 lira kira ödüyrosum artık odeyemiyrum kredi kartlarım tavan yapmış udrumda çeklerim geri dönüyor sen nişanlısın ben bekarım yaşım 33 evliliği aklımın ucundan bile geçirecek durumda değilim universite mezunuyum şırnak ağrı van taşralara bile giderim yeterki iş olsun şükret bence

Üst Alt