Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli memurun asıl görevine ilaveten ek görev verilebilir mi?

Koloncu_

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
1
Merhaba engelli kamu personeliyim asli görevim dışında bana görevim ile ilgisi olmayan bir birimde görevlendirme yapıldı bu şekilde görevlendirme yapmaya hakkı var mı kurumun bunun ile ilgili bir yönetmelik kanun yada herhangi itiraz için işime yarayabilecek bir ey var mı
Makam şoförüyüm ama bu göreve ek icra dairesine görevlendirme yapmışlar
Lütfen acil yardım

Çalışılan kurum adalet bakanlığı hastalık kolon kanseri engel oranı yüksek

valla kardesim normal sartlarda istegi disinda gorevlendirme olmaz ama adalet bakanligi soz konusu o yuzden allah yardimcin olsun diyebilirim.

@pro_license,
Yönetmeliği az çok biliyorum tabiki itiraz edip hakkımı arayacağım ama böyle dua ile değil direk kanun ile karşılık vermek istiyorum bugün bana yapılır yarın başka arkadaşa

valla kamuda ne olur bilemem ama en son çalıştığım özel şirkette çok alakasız saçma sapan işler yaptım. bilgi işlemci diye işe girdim alakasız çok saçma sapan işler de çalıştım en sonunda işten çıkarttılar Allah topunun belasını versin...

Üst Alt