Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli memurun birim değişikliği talep edebilir mi?

Heimdal

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Benim öğrenmek istediğim bir konu var. Engelli memurun birim değişikliği isteğinde engellilere tanınan ayrıcalıkları öne sürerek başka bir şubeye görevlendirmesini isteyebilir mi ? İdare engellilere tanınan haklara rağmen şube değişikliği talebini reddebilir mi ?

Birim veya şube değişikliği derken, dairede içinde birim değişikliğinden mi bahsediyorsunuz, yoksa kurum değişikliği mi?

nostaljik

Ankarada bir bakanlıkta çalışıyorum

Ben çalıştığım kurumda başka bir genel müdürlük yada daire başkanlığı, aynı daire başk. içinde başka bir şube bunları kastediyorum.

2 yıllık Büro yönetimi ön lisans diplomam var ve 4 yıllık Halkla İlişkiler ve reklamcılık bölümü mezunuyum. Bir arkadaşım Büro Yönetiminin teknik sınıfa girdiğini ve engelli raporumla sınava girmeden kadromu değiştirebileceğimi söyledi. Teknik sınıfa geçebiliyorsam kadro değişikliğinden sonra bu sınıftan emekli olabilmem için belli bir süre görevde bulunmam gerekir mi?
Bu konuda bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim.

Son düzenleme:
Üst Alt