Arkadaşlar bugünlerde kafama takılan bir soru var. Ben Ankarada Milli Eğitim Bakanlığına bağlı bir ortaokulda engelli memurum. Kadromun bulunduğu ortaokul (A) adlı ortaokul. Ben şu an (B) adlı ortaokulunda görevlendirme olarak memurluk yapıyorum. Ayrıca kadromun bulunduğu ortaokuldan farklı bir kaç ortaokulda görevlendirme memur olarak çalıştım. Hepimizin bildiği gibi memur hastalandığı zaman doktora gider, doktorda uygun görürse memura bir kaç gün istirahat raporu verir. Ben doktordan aldığım hastalık raporlarımı Milli Eğitim Bakanlığına bağlı bir ortaokulda çalıştığım için MEBBİSE ( Milli Eğitim Bakanlığı Bilişim Sistemine ) işletiyorum.
Merak ettiğim şey şu: Ben engelli memur olarak emekli olacağım zaman görevlendirme memurluk yaptığım okullarda aldığım istirahat raporlarının ıslak imzalı aslı tek tek benden istenecek mi ? istenmeyipte MEBBİSE mi bakılacak ? Böyle bir şey varmı ?
Merak ettiğim şey şu: Ben engelli memur olarak emekli olacağım zaman görevlendirme memurluk yaptığım okullarda aldığım istirahat raporlarının ıslak imzalı aslı tek tek benden istenecek mi ? istenmeyipte MEBBİSE mi bakılacak ? Böyle bir şey varmı ?