Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli memurun evde çalışması ile ilgili deneyimi olan var mı?

caramel

Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar ben %82 engelliyim. Şu anda yaptığım iş evde çalışmaya oldukça uygun ve ben evde çalışmak için dilekçe vermek istiyorum emsal kara var mı ya da başvuran oldu mu ?

Güncel bilgisi olan arkadaşlar bu konu hakkında görüşlerini yazabilirler mi?

hangi kurmda nasıl bir iş yapıyorsunuz onu da belirtin araştıralım bu konuyu

Güncel bilgisi olan arkadaşlar bu konu hakkında görüşlerini yazabilirler mi?

kamu hastaneleri kurumuna bağlı olan istanbuldaki sekreterliklerden birinde muhasebede çalışıyorum. İşlemlerin % 90ı sistem üzerinden yapılıyor.

Caramel arkadaşım seninle görüşmemiz mümkün mü bende kamu hastaneler birliğinde memurum müsait olduğunuzda bana yazın lütfen

Arkadaşlar bu konuyu bimer e soran oldu mu?? önemli bir konu muhakkak araştırılmalı? ve peşi bırakılmamalı..

böyle bir durum için aile sosyal politikalar bakanlıgına engel durumu el vermeyen veya hastalıgı tetikleyen durum olarak nitelendirip çalışma hayatının uzaktan(evden) devamı şeklinde dilekçe yazabiliriz

konuyu güncel tutalım :) varmı başka bilgisi olan arkadaşlar.

Konuyu taze tutmak adına da olsa ,Bilogisi olan uyelerimizin paylaşımlarını bekliyoruz.

Home ofis engelli memur olarak çalışmayı istemek çok insani bir durumdur.

Selamün aleyküm.. var mı bu konuda bir gelişme yaşayan arkadaşlar

Arkadaşlar Merhaba. Bende kamu kurumunda çalışıyorum. Kas Hastasıyım evden çalışmak istiyorum. Herhangi bir gelişme var mı?

Arkadaşlar Merhaba. Bende kamu kurumunda çalışıyorum. Kas Hastasıyım evden çalışmak istiyorum. Herhangi bir gelişme var mı?
Konu 8 sene önce açılmış gelişme olsaydı yazarlardı sanırım. Herkes işe gidiyor demek. :)

boyle bir talebe karsilik buyuk ihtimalle calisamaz raporu verirler gibi geliyor.

657 sayılı devlet memurları kanunu 100. maddesinde ;

(Ek fıkra: 25/02/2011 tarihli Mükerrer Resmi Gazete - 6111/104 md.) Ancak özürlüler için; özür durumu, hizmet gerekleri, iklim ve ulaşım şartları göz önünde bulundurulmak suretiyle günlük çalışmanın başlama ve bitiş saatleri ile öğle dinlenme süreleri merkezde üst yönetici, taşrada mülki amirlerce farklı belirlenebilir.
(Ek fıkra: 25/02/2011 tarihli Mükerrer Resmi Gazete - 6111/104 md.) Memurların yürüttükleri hizmetin özelliklerine göre, bu madde uyarınca tespit edilen çalışma saat ve süreleri ile görev yerlerine bağlı olmaksızın çalışabilmeleri mümkündür. Bu hususa ilişkin usûl ve esaslar, Devlet Personel Başkanlığının teklifi üzerine Bakanlar Kurulunca belirlenir.

Ek fıkrada geçen "Memurların yürüttükleri hizmetin özelliklerine göre...","görev yerlerine bağlı olmaksızın çalışabilmeleri mümkündür." ifasi geçmekte.

Kanunda yeri var ve bu konu gündeme getirilmeli.

karakaya
merhaba bende okudum ama hayatta ile gitmeden evde çalışan görmedim amire söylesek dalgamı geçiyorsun der. pandemide evdeydik o zaman oldu gerçi ama onun dışında şuan ki günümüzde imkansız gibi

Pandemide verilen idari izin burnumdan geldi 7/24 evden çalışabilir moduna girdi amir sabah aksam aradi acmasam eve personel yolladi yani benim tecrubeme gore ise gidip bir saat calismak evdeki sekiz saatten yeğdir.
Boyle bir uygulama maalesef ki kamuda yok. Ozelde de remote diye geçer belli firmalar uzaktan çalışma modelinde is yurutebiliyorlar

Üst Alt