Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli memurun il içi tayin hakkı var mı?

Konular
63
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar ben meb e atandıktan sonra ikamet ettiim ile 1 defaya masus tayin hakkımı kullanarak tayin oldum şimdi il içi tayin hakkım varmı il içinde başka bir kuruma geçebilirmiyim?

Bu konu hakkında benim de acil bilgiye ihtiyacım var..

1 defaya mahsus tayin hakkını kullanan engelli memur il içi tayin isteyebiliyor mu ?

İlk atandığınızda hakkınızı kullanmışsanız, il içi için 3 yıl, iç dışı için 5 yıl beklemeniz gerekiyor. Bunun dışında eş durumundan tayinle ancak değiştirebilirsiniz.

il içi tayin hakkınız var

bir defaya mahsus il dışı tayin hakkınızı kullanmanız il içi tayin hakkınızın olmadığı anlamına gelmez. eğer il dışı ve il içi tayin hakkınızı kullandıysanız, il içi için 3 yıl il dışı için 5 yıl geçmesi gerekmekte.

ben 1 yıl içinde il dışı ve il içi tayin haklarımı kullandım

il içi tayin hakkı adaylık kalkması gerekiyor

İl içinde geçici görevlendirme ile başka bi okula geçebilirsiniz

Kısmet hanım bu 3 yıl,5 yıl sadece Meb için mi geçerli normal de engelli memur tain isteye bilir bir defaya kuralı da Danıştay tarafından İPTAL EDİLDİ. Aynı kurumda olursa İL İÇİNDE SÜREYE BAĞLI KISIT YOK DİYE BİLİYORUM!

Ben MEB için bu şekilde diye biliyorum, diğer kurumları bilemiyorum.

KKELEBEKK

Merhaba, bir defaya mahsus tayin hakkımı il dışı tercihimde kullandım. konyada üniversite kazandım geçen sene. dondurmuştum. bu sene aktifleştirdim ancak tayinimi alabilecek miyim emin değilim. 27 eylülde asaletimi alıyorum inşaAllah.

Zamanın Ötesinde
daha bir yıl olmadı il içi tayin isteyeli ilçeden-ilçeye tayin aldım.

dilekçemi yazdım raporumu ve şu paylaştığım yazıyı ekledim okuluma verdim 1 ay olmadan tayin onayım geldi.
yazı şu kardeş
I89Na2.jpg
[/url][/IMG]

tılafsınlı dilekçenin ve yazının 1 örneğini paylaşabilir misin ? Bir de engeliniz nedir acaba ?

Edit: paylaştıgın için saol kardeşim :)

resmi yazı yukarda kardeş
dilakçeni yaz bu yazıyı ve raporunu kurumuna vermen yeterli

Kimilerine göre var kimilerine göre yok ben hala bu konuyu tam olarak anlamış değilim arkadaş..

Bu meb ne bunu uygulayabilio nede yönetmeliği ve hatta engelli memurlar sanki üvey evlat gibi görünüyor kimisi iki defa kullanan var kimisi oyle bişi yok demekten başka bişi bilinmio ben kendimden örnek verecek olursam ben tılafsınlı arkadaşımın yazıda belirttiği gibi il içi tayin kullandım ama bu seferde aradan 1 yıl geçmesine rağmen il dışı tayin kullanmak istedim bana gelen cevap da ise tayin hakkınızı kullandığınız tespit edilmiştir diye red cevabı alındı

yav iyide danıştay bu kararı durdurmuş kullanmak isteyen arkadaşlar red cevabı alınca mahkemelere yönelio ve çıkacak sonuca rağmen aylar geçerek beklemek zorunda kalıolar yav bu kişileri ve benim gibi mağdur olan engelli arkadaşlara neden hala zorluyor bu yıl öğretmenlere olduğu gibi tam 3 kez tayin yapıldı il içi ve il dışı 2 nci bir il içi ve il dışı daha sonra ek tayin yapıldı bizlere de bu hakkı verilmesini istiyoruz verilse herkes mahkeme filan uğraşmayacak

memurlar.net sitesine ve yöneticilerine bizim hakkımızda bir haber yapılmasını istiyoruaramızdan memurlar.net sayfasına yazacak veya yaptıracak arkadaşlara rica ediyorum ikinci kezçok zor bişi değil benden bu kadar benim için değil herkesin yararlanmısını istiyorum memurlar.nete ben konu açamıyorum sürekli hata veriyor

Üst Alt