Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli memurun yeri zorla değiştirilebilir mi?

alehandro

Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
Merhabalar arkadaşlar ben İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde görev yapmakta olan bir engelli memurum yerimi kurumda yer olmamasına rağmen il dışından getirdikleri bir memur ile zorla değiştirmek istiyorlar kurumdan göndermek istiyorlar ne yapmalıyım nerelere baş vurabilirim?
Arkadaşlar bu arada ben psikolojik ilaç kullanıyorum onun için kurumda istemiyorlar iftira atıyorlar. Hastalığım şizofreni ama ilaçlarımı kullanınca işime mani engel bir durum yok, kurumda 2 yıl 4 aydır çalışmaktayım ekpss ile atandım. Bu arada hiç bir taşkınlığım hatam olmadı verilen her görevi başarı ile yerine getirdim.:mad:
Saygılarımla.

Son düzenleme:
alehandro onların gönderdiği yer değilde sen kendine uygun bir okul falan yok mu kafanın rahat olacağı, İdare Mahkemesine dava açabilirsin geri dönebilirsin ama tekrar göndermeyeceklerinin bir garantisi yok

engellılerın haklarından bırıde engelli memur ıstemedıkce yerınde degısıklık yapılamaz,herhangı bır suc ıslemedın sonucta sen istemedikce degistremezler.

Kanunda isteği dışında görev yeri değişmez , engel artırıcı işte çalıştırılamaz, engelline uygun işte çalıştırılır denilsede uygulama da çeşitli nedenlerle yer değişikliği isteği dışında olabiliyor...

Yapılacak şeyler;
1. Kurumuna bu hususla ilgili dilekçe
2. Dilekçe red olursa idari mahkemesi dava açmak

3. Dilekçe red olursa kamu denetçisinede dilekçe verebilirsiniz

Ben olsam kurumuma dilekçe verirdim olmadı beklerdim beni nereye verecekler belki gideceğim yer daha güzel bir yer olur kim bilir...

@snyper okul rahat olur mu bilmiyorum ki okulda iş çok olur diyorlar.

Sendikanız yok mu ? Oraya da sorabilir, danışabilirsiniz sanırım.

Sizosalgun yoruma açık tedavisini aksatmayacak diyor, bu ne demektir aynı il merkezi veya ilçe merkezinde tedaviye ulaşımında bir sıkıntı olmaz diye yorumlar. Şu konuya dikkatini çekeyim YHS çalışanlara engelliliğini artırıcı iş verilmemesi gerekir sağlam kişiler kadar iş veriyorlar gerisini sen düşün

Üst Alt