Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli milletvekili aday adayları kimler?

sonbahar.44

Aktif Üye
Konular
218
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar engelli adayı yokmu bizleri adam akıllı temsil edecek sözünü geçirecek tuttuğunu koparan birisi lazım yoksa bizlere memurluk hayali zor,ben isterimki sayfa sahibi Bülent abimiz olsun isterim,şu durumda kime oy kullanacağımız belli deil bizi adam gibi destekleyecek parti aday gerek..saygılar

gelecek seçimde aday adayım inşallah bu seçimde ortam oluşmadıgı için vazgeçtim...inşalalh ölmezsek göreve talibiz...

Bu ülke de yaklaşık olarak ve SGK verilerine göre 1.559.222 engelli arkadaşımız, büyüklerimiz, kardeşlerimiz var. Bunların haklarını savunacak, yürekli insanlara ihtiyacımız var. Bu rakam çok ciddi bir rakam ve bana göre de dünyaya bile örnek olacak şekilde bir veya birden fazla engelli milletvekili çıkarıp meclise sokmamız gerekiyor. Belki tüm engellilerin istedikleri her şeyi yapamaz ama yine de onlar için elinden geleni sonuna kadar yapacağından da oy verenlerin hiç şüphesi olmayacak bir aday lazım bizlere. Bunun için birlik olmak gerek ama kadrolar arttırılsın diye eylem yapıldı en basit olarak onda bile koordine olamadık. Arkadaşlar bu ciddi bir durum ve bizi savunan kimselerin olmaması kadar acı bir şey yok.

Bunu nasıl sağlarız, nereden sağlarız, nasıl koordine oluruz bilmiyorum ama bununla ilgili bir an önce adım atmamızda fayda var. Bir yerden ateşi fitillemeli ve o ateş ile bütün engelli arkaşlarımızın dertlerine elimizden geldiği kadar yardımcı olmalıyız. Bu konuyu lütfen ciddi bir şekilde tartışalım. Bununla ilgili desteği site yöneticileri de versin lütfen.

engelli ve engelli haklarını savunan m.vekillerimiz vardı zaten,
Lokman Ayva mesela ama oy kaygısından mı bilinmez 2011'de listeden şutlandı..
Şafak Pavey mesela o da pes edip politika yapmayacağını açıkladı ve gitti..
sanırım bunlar bir fikir vermiştir ne dersiniz.

Vardı, sonuç olarak bizi tam bir şekilde temsil etmedikleri için var olarak kaldı sadece

Barış işbilen var CHP milletvekili aday adayı

Bünyamin Çiftçi Var MHP İstanbul 3.Bölge Milletvekili Aday Adayı

Evet Barış bey CHP'den aday adayı. Yalnız sorun şurada Barış beyi destekleyecek engelli adayı sayısı belli. Benim anlatmak istediğim farklı bir şey. Ortada bir sorun var o da koordine olamamakla ilgili. Güzel bir koordinasyon çalışması sonrası adam gibi bir aday belirleyip kendi vekilimizi çıkarmamız gerek. Bu forumda yıllardır varım ve gözlemlediğim bir sürü konu var bunların başında engellilik haklarımız ile ilgili bile bir sürü şey bilmeyen var. Bilinçlendirme yapmalıyız, istedğimizi koparmalıyız. İmkansız yoktur zor vardır. Biz birlik olmayı becerdiğimiz taktirde bizi önemsemeyecek kimse yoktur. Ama sorunda orada ya BİRLİK OLAMIYORUZ !!!

Arkadaşlar bana göre hiç bir partiye üye olmadan, fikir uyuşmazlığının ortadan kalktığı, sen ben davasının olmadığı, yalnızca bizlerin haklarını savunacak bir kişi lazım bize. Bağımsız aday yani. Amaç tek olmalı istek tek olmalı. Bana göre hiç bir partiyi savunmadan sadece engellilerin adayı olmalı. Yanılıyorsam eleştirilere açığım.

Partiye bağlı bir milletvekili engelliler için ne kadar kararlı olabilir? Bir de bunu sormak lazım. Bazı engelli dernekleri daha aktif olabiliyorlar.

Aday olsada , milletvekili olsada bi şey değişmiycek.
Hiç bi şey yapamayacaklar.
Bir kaç sus paylık iş yaparlar, sonra yine aynen devam

@tysharp
Bana göre tek çare bağımsız milletvekili. Dernekler falan değil tek çare bizim içimizden olan bir vekil.

@Mami Junior
Biz böyle düşündüğümüz sürece birlik olamayız. Evet haklısınız bu düşünceler de ama böyle düşünmemeye çalışıp bambaşka bir algı yaratabiliriz ve bu bizim elimizde.

bagımsız kimse seçılemez bir partiden aday olması lazım Allah ın izniyle 7 haziran sonrası çalışmalar erkeden başlayacagım.hayırlısı olsun...

Adayın bağımsız olması lazım. Bağımsız olmazsa bizi değil partiyi temsil eder. Size de hayırlı olsun ama bir partiden aday olduğunuz sürece sizi desteklemeyeceklerdir bunu belirteyim. Takdir sizin tekrar hayırlı olsun.

Mustafa Oğuz Mucurluoğlu var CHP ANKARA 2.bölge M.V. aday adayı

Bakın arkadaşlar dönüp dolaşıp aynı konulara çıkıyoruz. Mesela A Parti ve B Parti değil. Her partinin kendine göre prensipleri var ama sonuç olarak bizim burada tartışmamız gereken konu engellilerin haklarını gerçekten savunacak bir vekil. Yoksa o var bu var değil konu!

Mustafa Sarıgül, engellilerin haklarını savunup sorunlarını çözeceğim diyor.

Yok şu kadar engelli var, bu kadar engelli var, bizden biri millet vekili olsun, bizi mecliste temsil etsin. Ben buna katılmıyorum. Nedenine gelince de.
1 - Bu engellilerin hepsi aynı ilde yada aynı seçim bölgesinde değiller. Ben Ankara 2. bölgeden aday olsam bana bu bölgedekilerin haricinde diğer arkadaşların (seçim için) ne faydası olabilir.
2- Bu kadar engellinin içinde elbetteki düşüncesinden dolayı parti fanatiği olanlar var. Hiç tanımadığı birini bırak başka partiden diye bazen tanıyıp sevdiğimiz insana bile oy vermiyoruz.
3 - Meclise giresiye kadar bizi temsil eder, meclise girdikten sonra hepsini unutur diye düşünen arkadaşlarımız illaki olur. Daha önce meclise giren engellilerin hak aradıklarını hiç görmedik.

Yok şu kadar engelli var, bu kadar engelli var, bizden biri millet vekili olsun, bizi mecliste temsil etsin. Ben buna katılmıyorum. Nedenine gelince de.
1 - Bu engellilerin hepsi aynı ilde yada aynı seçim bölgesinde değiller. Ben Ankara 2. bölgeden aday olsam bana bu bölgedekilerin haricinde diğer arkadaşların (seçim için) ne faydası olabilir.
2- Bu kadar engellinin içinde elbetteki düşüncesinden dolayı parti fanatiği olanlar var. Hiç tanımadığı birini bırak başka partiden diye bazen tanıyıp sevdiğimiz insana bile oy vermiyoruz.
3 - Meclise giresiye kadar bizi temsil eder, meclise girdikten sonra hepsini unutur diye düşünen arkadaşlarımız illaki olur. Daha önce meclise giren engellilerin hak aradıklarını hiç görmedik.

Hasan_06 haklısın, bizde sabahdan beri bunları tartışıyoruz ve sabah da dediğim gibi daha kadro talebi için bile birlik olamadık. Yeter artık deyip birinin gerçekten bizim haklarımızı savunacak zamanı geldi de geçiyor. Tek İlden aday gösterilecek ve bunlar zaten konuşulur önemli olan birlikteliği sağlamak o da nasıl olacak bilmiyorum.

Arkadaşlar 2019 yılına kadar birini meclise göndermemiz lazım artık. Yoksa sesimizi duyuramayıp, yerimizde sayarız. O var bu var'ı bırakalım kendi kaderimizi kendimiz çizelim. Son karar tüm arkadaşlarımızın.

şarkıcı metin şentürk var istanbul bağımsız aday adayı...

06serpil

Şaka mı yapıyorsunuz anlamadım. Öye bir aday yok kaynak nereden söyler misiniz ?

benim patronum dünya engelliler vakfının avukatı dev de ve dünya engelliler birliğinde de metin şentürk başkan biliosunuzdur.bu hafta sonu bir çalışma konferans var istanbulda dev in.ona davet etmek için aradı patronu ve aday olacağını çok araştırma şirketine araştırma yaptırdığını ve sonucun çok olumlu olduğunu söyledi. yanımda konuştular. hatta sonra telefonu kapatınca patron allah allah bu niye akp den değilde bağımsız aday acaba ak parti kapılarını mı kapattı buna yoksa diye bayağı sohbet ettik. durum bu...

Süper o zaman. Alın işte bağımsız süper bir aday. Gerçekten bu habere çok sevindim. Teşekkürler bilgi için

Metin Şentürk açıkladı!

Arkadaşlar metin şentürk milletvekilliği adaylığını açıkladı bağımsız...sizlere uzun zaman önce bunun haberini vermiştim. Belki bazıları bana inanmamıştı bilmiyorum ama sonuç olarak metin şentürk aday...

Üst Alt