Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli Milletvekili Adayı Olmak İstiyorum..!

cemmoz

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
2015 Haziran Seçimleri malum yaklaşıyor. Kiminize göre hayal yada şaka gibi gelse de bazılarımızın fikrinde illaki vardır. Benim olduğu gibi. %44 Engelli raporum var Sağ Göz Retina yırtıklığından dolayı ve Askerden de muaf oldum. Ömss Sınavına girdim 71 ile de atanamadım . Bu yılki ömss sınavına başvurmadım. Bunu övünmek olarak söylemiyorum ama aile maddi durumumda da Allah'a şükür bir sıkıntı yok. Babam ile birlikte Müteahhitlik yapıyoruz. Ben 2 yıldır bu işe başladım fakat babam 33 yıldır bu meslekte. Aydın Merkezde de Allah'a şükür babamın iyi bir konumu ve yeri var. 2015 Haziran ayında yapılacak Milletvekili seçimlerine aday adayı olmak istiyorum , eğer layık görülürsem aday olmak. ilk iki sırada yer bulamayacağımı düşünüyorum en azından 3-4. aday olursam ciddi şekilde yürütmek istiyorum. Bazen oturuyorum düşünüyorum kendini rezil etme diye , gülecekler diye. Fakat ben Ömss sınavı için gittiğim kurslarda o kadar arkadaşımı engelli kardeşimi gördüm ki en azından onların sesi , siyasetin kirli yüzünden azcık kopup engellilerin sesini duyurabilirim diye düşündüm. Lise Mezunuyum ve 1987 doğumluyum. Şuan 4 yıllık İktisat Bölümünde Kamu yönetimi okumaktayım 2. sınıftayım. En azından görüşlerinizi alırsam bana yardımcı olabilirsiniz.

Aydın'da CHP silip süpürecek... Girebiliyorsan ordan gir.

meclisin 550 milletvekilinin yarısı engellileri istismar olarak gördükleri bir ülkede yaşarken sizin aday olmanız çok makul olur hiçbir engel ve sorun sizi kararınızdan döndürmesin...çalışmalarınızda şimdiden başarılar

Hangi engelli Milletvekili Engelliler için bir çalışma yapmış? ya da engellilerin sorunlarına değinmiş ki? Siyasi partiler engelli olsanız da maddi durumunuza ve oy potansiyelinize bakar, merhaba ben geldim diyeni değil, yıllardır o partide aktif görevlerde bulunan kişileri aday gösterir,

Müteahhitlik yaptığınızı belirtmişsiniz , Aydın da Engelliler için bugüne kadar ne tür çalışmalar yaptınız? hangi etkinliklerde vardınız? hangi Engelli kuruluşlarına üyesiniz bunlar önemli, Meclis e bu güne kadar kaç dilekçe verdiniz? kaç milletvekiline sorunları iletttiniz? yapmadı iseniz şimdiden başlayın

Okuduğunuz hangi üniversitenin iktisat bölümü?

bende bu dönem aday olmayı düşünüyorum.bakalım listeye girecekmiyiz ?

İnşallah hayırlı olur. Siyaset özellikle milletvekilliği o kadar basit değil. daha önceden hangi dernek v.s bir yerde yönetici olarak bulundunuz mu? Siyaset ile ilgili neler biliyorsunuz. Her hangi bir partide üyeliğiniz ve siyaset akademisine katılmışlığınız var mı? En önemlisi bir arkadaş ortamında yüz yüze 10-15 kişilik grupta önemli bir konuda herkesi susturup kendi düşüncenizi ifade edebiliyormusunuz? televizyonda bir açık oturuma çıktığınızda her türlü soruya cevap verebilecek durumda olmanız gerekir.
Not: Mecliste elbette bu vasıfa sahip olmayan milletvekilleri var, ama sen engellileri temsil edeceksen bu vasıfların olması gerektiğine inanıyorum.

chp de engelli şafak pavey var bence o tam engelli kadının bir kolu bir bacağı yok lakin ben bizim için pek birsey yaptığını görmedim tamam kanun teklifleri veriyor ediyor lakin engellilerle ilgili daha kampamlı bir çalışması yok. neyse olun destek veren olur illaki 9 milyon engelli var tr de

başarı dileyen ve öneri sunan yol gösteren herkese teşekkür ederim. kısmetse deniyecem Allah hepinizden Razı olsun

Merabalar. Öncelikle size başarılar diliyorum. 2019 yılı seçimleri için bende Kayseride adaylık düşünüyorum. Sence bende başvurmalımıyım. Bende %45 engelliyim. Kimya öğretmenliğini birincilikle bitirdim. Fen bilimleri enstitüsünde kimya alanında mastır yaptım. Sosyal bilimleri enstitüsündede Yönetim ve organizasyon alanında mastır yaptım. Birçok da mesleki hizmet içi seminerlere katıldım. kamuda idarecilik görevlerinde bulundum. Sence beni aday gösterirlermi.

Üst Alt