2015 Haziran Seçimleri malum yaklaşıyor. Kiminize göre hayal yada şaka gibi gelse de bazılarımızın fikrinde illaki vardır. Benim olduğu gibi. %44 Engelli raporum var Sağ Göz Retina yırtıklığından dolayı ve Askerden de muaf oldum. Ömss Sınavına girdim 71 ile de atanamadım . Bu yılki ömss sınavına başvurmadım. Bunu övünmek olarak söylemiyorum ama aile maddi durumumda da Allah'a şükür bir sıkıntı yok. Babam ile birlikte Müteahhitlik yapıyoruz. Ben 2 yıldır bu işe başladım fakat babam 33 yıldır bu meslekte. Aydın Merkezde de Allah'a şükür babamın iyi bir konumu ve yeri var. 2015 Haziran ayında yapılacak Milletvekili seçimlerine aday adayı olmak istiyorum , eğer layık görülürsem aday olmak. ilk iki sırada yer bulamayacağımı düşünüyorum en azından 3-4. aday olursam ciddi şekilde yürütmek istiyorum. Bazen oturuyorum düşünüyorum kendini rezil etme diye , gülecekler diye. Fakat ben Ömss sınavı için gittiğim kurslarda o kadar arkadaşımı engelli kardeşimi gördüm ki en azından onların sesi , siyasetin kirli yüzünden azcık kopup engellilerin sesini duyurabilirim diye düşündüm. Lise Mezunuyum ve 1987 doğumluyum. Şuan 4 yıllık İktisat Bölümünde Kamu yönetimi okumaktayım 2. sınıftayım. En azından görüşlerinizi alırsam bana yardımcı olabilirsiniz.