Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli milletvekilleri ne iş yapar TBMM'de!? [Tartışma]

DNZBNK

Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Burdan şuna değinmek istiyorum hani var ya temsilcilerimiz bizlerin hak ve hukukunu korumak için orda olan

sizce bizler için akp 11 yıldır ne yaptı ve bu sürede engelli vekiller ne yaptı ?

Bu zamana kadar oy veriyordum bu saatten sonra işim olmaz yazıklar olsun nelerin derdine düşmüşler

sol kolum yok araba alamıyorum neden bu konu hakkında hala bir çalışma yapılmıyor

tabii akp nin sekreterliği gibi çalışıyorlar orda benim hakkım haram olsun diyorum değerli yorumlarınızı bekliyorum

saygılar ..

millet vekili olunca herşey bitiyor herkes kendi cebini düşünüyor,bide süper emekli oluyorlar..halden anlayanlarda beter olsun diyorlar sanırım

Bir iş icraat yaptıklarını bende duymadım ama bilemeyiz belkide yapmak istediklerini yapabilecekleri koşullara sahip değillerdir

hem dedin yaa onların süper emekliliği var halkı umursama onlar sürünsün diyolardır hani açlık sınırı 2300 tl deyip de kendileri askeri ücretliye 800 tl yi çok görüyolar ya hakkaten cok yaa :):eek: millet nereye harcayacağını şaşırıyo o kadar çok parayı;):D

Alim ne yapacak Akp`nin uşaklığını yapıyor. Akp `de Amerika ve İsrailin uşaklığını yapıyor. Türkiye `de 10 milyon engelli var bir araya gelse birlik olsa neler olmaz neler hükümet kurarım .

şafak pavey diye bir arkadaş var yok mecliste etek giymem yok pantulan giyerim teleşına düşmüş chp ye ayıp hakikaten bir şeyler yapmak istiyen çok arkadaşımız var vekillik yapacak süper donanım lı

birde lokvan ayva var ona lafım yok sadece yalaka derim ona çok kısa bi tanışmam oldu notunu verdim yaramaz biri.

Evet çok haklısın nu akp hükümeti artık allahın izniyle gitmeli

Turan bey

bu hükümet zaten bunun gibi küçük oyunlarla milleti ve engelliyi kandırmaya devam ediyor

artık kitaplar okullarda bedava dediler verdiği kitaplardan ders vermiyorlar test kitabı alın diye şart koştular (oğlumdan biliyorum)

hastaneler artık sorun çıkarmıyacak dediler az kalsın gecen hafta herhangi bi güvencesi olmayan bi tanıdığım para bulmasaydık hastaneden ataçaklardı

biz engelliye değer veriyoruz dediler anlamadım gitti hangi engelliye değer verdiler yıllardır var olan sorunlar bu günde artarak devam ediyor

fakir fukara yı unuttular israilin abd nin derdine düştüler
yazık günah bu türk milletini şamar oğlanı yaptılar

tayyip bey timsah gözyaşları dökerek hala burda görecde yazık inşallah bu seçimlerde giderler

ben eskiden daha mutluydum ya en azindan maasim kesilecek korkusyla yasamiordum 25 lira maas aliyordum 10lira kira veriodum 15 lira cebime kalirdu simdi 700 lira alip aldim saat para bitiyor ustune borclu kaliom

bir dönem önce lokman ayva vardı baağkurlularada erken emeklilik için uğraşmıştı.

Engelli veya engelli olmayan milletvekili ne yapar...yan gelir yatar

engelli engelsiz ayrımı mecliste olmaz millet vekilleri ikiye ayrılır iktidar ve muhalefet bunların çok ama çok önemli görevleri vardır örneğin hükümet nederse iktidar mv. kabul eder muhalefet ret eder aynı durum muhalefetin söyledikleri içinde geçerlidir bunun dışında maaş alıp ihaleden ceblerini doldururlar ama onlarada hak vermek lazım o kadar masraf yapıyorlar bir yerden çıkarmaları lazım kim kar getirmeyecek işe sermaye harcarki

Üst Alt