Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli mimar kadrosundan atama olur mu?

morti

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
mrb. arkadaşlar ben engelli mimar olarak atanmak için bekliyorum sizce alım olur mu ve engelli mimar olarak atanan arkadaş varsa acaba çalışma şartları nasıl ve farklı bir memlekete atanırsak tayin zor olur mu bilen arkadaşlar bilgi verirse sevinirim şimdiden tşkler.

mrb 5 yıldır çevre şehircilik il müdürlüğündeyim hiç mimar gelmedi bizim il için ama diğer teknik kadrolara alındı mart ayında bi engelli şehir plancısı arkadaş geldi bir de gazi yakını kontejanından mimar.. kadro konusu personel daire başkanlığının bileceği iş tabi ama mimarların çalışma alanlarını gözlemlediğim kadarıyla görme konusunda bi probleminiz yoksa bi sıkıntı çekmezsiniz diye düşünüyorum. görme konusu da projeleri incelemelerinden Autocad programını aktif kullanmalarından kaynaklı

@Serebralmipalsi

tşk ederm.engelli atanan mimar varsa tayin hakkında görüşlerini bildirişe sevinirim

mrb mimarlık atama bekleyenler acaba puanlar nedir paylaşırsanız sevinirim

arkadaşlar mimarlık tercihi yapan varmı acaba

EKPSS'ye Giren Mimarlar Bakabilir mi Acaba

Ocak atamasında mimarlara yalnızca bir (1) kadro açtılar.
Boş mimar kadroları var,sesimizi duyurursak avukatlar öğretmenler gibi bizede kadro açabilirler
Mimar arkadaşlar bana özelden mesaj atabilirler mi acaba

Bizim zamanımızda kadro daha çoktu, her geçen gün işe girişler de zorlaşıyor.

Ne işler yapıldığına gelecek olursam, proje (rölöve, restitüsyon, restorasyon, rekontstrüksiyon, tadilat projeleri, uygulama projeleri, çevre düzenleme, avan proje..vb)bakarsınız, rapor yazarsınız, hakediş hesaplarsınız ayrıca arazi görevleri oluyor (rölöve kontrolü, şikayet-aykırı uygulamaların tespiti,...vb)

Bakalım tek kadro kime nasip olacak. Kolay gelsin gencolar... :)

Benim şansıma mıdır nedir her sene en azından 6 7 mimar alınırdı bu sene 1 tane alındı o da Ağrı :) şaka gibi. Aralık'ta da böyle olursa napacağız bakalım.

Üst Alt