Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli öğrenciler için burs veren yerler var mı?

By_AzRaiL

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
benim babamın %70 özürlü calsımaz raporu var üni okumak istiyom burs alabilcegim vakıf var mı?

burs

össde 293,578 puan alldım istanbulda bazı 4 yıllık üniversiteler tutuyor fakat istediğim bölümler değil bilgisayar mühendisi olmak istiyorum fakat devlet üniversitelerinde olmuyor vakıftanda %50 burslu tutuyor fakat bu bursu karşılayacak durumumuz yok acaba burs alabileceğim çeşitli yerler varmı? bilgilendirirseniz sevinirim.

vakıf ünivrsitesine %50 burslu yerleşirsen,burs alamazssın,burs verilirken
vakıf üniversitelerin burslu yerleşenler hariç,diğerlerine burs verilmez

vakıf üniversitesini tutturduysan başka biryerden burs alma imkanın yok diye biliyorum..şunu da söylüyüm,seneye tekrar gir.korkma 1 yılım boşuna gidecek diye,,önemli olan istediğin bölümde okumak..ben de 2 sene önce 346 sayısal 2 almıştım..ama kas hastalığım yüzünden gitmek istemedim..zaten lisedekine göre hastalığım çok çok ilerlemişti,yürüyemiyorumdum..pişman da değilim,aynı fikirdeyim hala.kaderimiz

son diyecem şu,,kendine güveniyorsan ve istediğin bölümde okumak istiyorsan 1 kez daha dene sınavı..bilgisayar mühendiliği harika bölüm

bilgileriniz için teşekkürler ben bu soruyu şunun için sordum bir vakıf üniversitesi 3 engelliye burs veriyor fakat ben orayı %50 burslu olark giriyorum beni sçmeme durumuda var yazımmi yazmayımmi kararlaştıramadım . eğer seçmezlerse %50 bursu ödeyip okumam gerek sizce risske atmalıyımmi kendimi?

birincisi,senin değil babanın raporu varmış
sennin raporun olsa dahi ki seçilmeme durumuda var,eger seçilemessen ödeyebilecek durumunda yoksa verme bence

Üst Alt