Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli öğrencilerin devamsızlık hakkı var mı?

Rasyonalist

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Lise 3'e gidiyorum ve bacaklarımda doğuştan bir problem olduğu için bastonlarla gezmek zorundayım bırakamıyorum Engelli oranım %49

- Baston kullandığım için kar yağsa yağmur yağsa okula gidemiyorum ..

Bırakın kar'ı yağmuru kolum ağrısa yine gidemiyorum bastonları kullanamadığım için ve şimdiden devamsızlığım 4 gün ..

OKULDA KALMAK İSTEMİYORUM AMA BÖYLE GİDERSE DE KALACAĞIM GİBİME GELİYOR DEVAMSIZLIKTAN

N'APMAM LAZIM KİME BAŞVURMAM KİMİNLE KONUŞMAM LAZIM BİRİSİ BANA YARDIMCI OLSUN LÜTFEN

hocayla veya müdürle konuştuğunda mutlaka sana tölerans gösterecektir göstermiyorsa ben o hocanın....bu arada ekpss ye girmeyi unutma okul bitince işine başlarson

Heyet raporun müdürde var mi?Arti gidemeyecegin günlerde dojtirdan rapor alabilirsiniz.Normalde engelli bile olsaniz devamsizliklar kinusunda normal ôgrencilerle esitsiniz tölerans saglanmaz. Müdürle konusun, milli bakanligina sorun yada dedigim gibi rapor aliniz doktordan.Maalesef baska alternatifiniz yok gibi.Rabbim yardimciniz olsun. Gecmis olsun.

Arkadaş engelli olmamız yetmiyormuş gibi, birde böyle zorluklar çekiyoruz ya !!! :/

Lise 3' e gidiyorsunuz bu sorunu şimdiye kadar nasıl hallettiniz?

20 gündü ... O zaman ve ben hep 19.5 gün ile geçiyordum :D

İyi de kış 20 gün sürmüyor ki,siz nasıl 11 yıl okula gidebildiniz :)

Öncelikle geçmiş olsun. Okulda bulunan rehber öğretmen yardımı ile RAMa kaynaştırma raporu başvurusu yapın devamsızlık hakkınız 60 güne kadar çıkar.

Üst Alt