Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli Öğrenciye Üniversitelerde İndirim Uygulanması İçin

ancıl

Üye
Konular
48
Reaksiyonlar
0
Her üniversiteli engelli öğrenciye harçlıklarda İndirim uygulanması için MEB na, BİMER e bilgi edinme yolu, dilekçe, fax gibi yollarla bu durumu açıklamalı ve Engelli öğrencilerin eğitim imkanlarından daha fazla yararlanması için elimizden geleni yapmalıyız.

DİLEKÇE ÖRNEĞİ
Bakanımız AÖF engelli öğrenciler için harçlarda YÜZDE 50 indirim uygulandığını daha önce basın yolu ile duyurmuştu. Bakanımız engellilerin eğitim imkanlarından daha fazla yararlanmasını istediğini söylemişti. Diğer fakülteler içinde engellilere indirim uygulanmasını ve gerekli hassasiyeti göstermenizi arz ve taleb ederim.

Yukarıdaki dilekçeyi kendiniz daha iyi yazıp gönderebilirsiniz.

AÖF öğrencisiyim ama indirim uygulaması olduğunu bilmiyordum.? AÖF öğrencilerine %50 indirim mi var şu anda?

Mart 2012 den itibaren geçerli AÖF

AOF ne ye AÇIK ÖĞRETİM LİSE mi yoksa AÇIK ÖĞRETİM FAKÜLTESİ mi. AOF lilere yok indirim falan..Ama açık lise okuyanlara %50 indirim mevcut.

AÖL lilere indirim var. F Harfini yanlış yazmışım.

Üst Alt