Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli öğretmen ataması Ekim'de yapılacak

yalnizefe

Üye
Konular
147
Reaksiyonlar
0
Engelli öğretmen atamalarını da değerlendiren Tekin, "Bakan Beyin talimatlarıyla tahminim ekim ayı içerisinde engelli öğretmen adayı arkadaşlarımızdan da bütçenin bize verdiği sınırlar çerçevesinde bir atama yapacağız" dedi.
Martta 10 bin öğretmen ataması yapıldığını anımsatan Tekin, bugünkü atamalarla bu yılki atama sayısının 50 bin olacağını kaydetti.
Engelliler Sitesi - Engelli öğretmen ataması ekimde

Engelli öğretmen ataması ekimde

Güven parkta 5 gündür açlık grevi ve oturma eylemi yapan arkadaşlara ve ilimdar Boztaş a Teşekkürler onların gayretleri sonucu açıklama geldi atama ekimde

inş herkesin gönlüne göre olur.

Engelli Ogretmen Kontenjani

Ekim ayinda engelli ogretmen alimi gerceklesecek.bos kadro acilmamasi ve kontenjan sayisinin az olmamasi icin bir calisma.lakin beklenen talep burada gerceklesirse bu basligi gerekli yerlere havale edecegiz.(imza kampanyasi gibi).branslarinizi ve puanlarinizi bu tek baslikta topluyoruz.
Makina ressamligi ogretmeni 70

mardin milli eğitim bizi mardıne çağırdı evrakları alın getırın dedı, ve götürdük bize sizi bayramdan sonra arayacaklarını söyleyip tekrar gönderdiler bilğisi olan varmı bu konuda

Haklarında hayırlısı olsun inşallah.

arkadaşlar engelli öğretmen adayı yokmu ya takip eden var mı acaba ekimin kaçında alım olacak

Ekim sonuna kadar dedi meb Müsteşarı

inşallah olur ya acaba çok kişi var mı başlığa baktığıma göre yorum yapan olmamış az kişi var demekki

Kimileri 200 kisi civarı diyor ÖSYM den ogrenmisler ama Benim tahminim 500 civarı daha fazla bile olabilir yaklaşık 400 kişi var zaten face de bir grupta sizin branş ne puan kaç

merhabalar kolay gelsın bende engellı ogretmen adayıyım meb e konuyu aynen bize bir tarih ve sayı belırleyın kı bılgı sahıbı olalım dedım onlarda konuyla ılgılı sayfadakı ılanları takıp edın dıyor kac atama olacak ne zaman olacak bılgısı olan varmı

Engelli öğretmen atamaları kasım ayına ertelendi deniyor.Ayrıca 400-500 kişi atanacakmış.Bilgisi olan var mı

Ekimde olacaktı ama hala bir açıklama yapılmadı milleti umutlandırıyorlar

Haber geldi. Engelli Atamaları Çok yakında

Engelli Öğretmen Ataması Çok Yakında

Milli Eğitim Bakanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürü Hamza Aydoğdu, sosyal medyadan bir takipçisinin

“Müdürüm tek umudumuz sizsiniz engelli öğretmen atamaları yakın mı uzak mi durum ne?”
şeklindeki sorusuna

“Çok yakın” şeklinde cevap verdi.

Kaynak engellibilgi.com

Benim fen bilgisi öğretmenliği puan 72 umarım olur 😔

Son düzenleme:
Başlik 2014 te açilmiş.atama gündemde yok....

Üst Alt