Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
çok üzüldüm.okudum haberi.branş bazında 9. olmuştum.haziranda 5 i alındı.yani önümde 3 kişi var..bunların işi belli mi olur azıcık kontenjan verirler resim dersine
2019 ENGELLİ ÖĞRETMEN ALIM TAKVİMİ
İl ve alan bazlı kontenjanların ilan edilmesi
22 Ocak 2019
Başvuruların alınması ve onaylanması
23 29 Ocak 2019
Atamaların yapılması
1 Şubat 2019
Kbenly sen tam olarak ne mezunusun? Ben resim bölümü mezunuyum ve alanım sadece resim, görsel sanatlar ve plastik sanatlar olarak geçiyor. Yanılıyor muyum?
ben de resim bölümü mezunuyum...atanacağımız dersin adı görsel sanatlar.bu dersi okutabilecek bölümler ise şöyle.
1. Resim Öğretmenliği
2. Resim - İş Öğretmenliği
3. Resim (*)
4. Geleneksel Türk Sanatları (*)
5. Geleneksel Türk El Sanatları (*)
6. Görsel Sanatlar Bölümü (*)
7. Resim Anasanat Dalı (*)
8. Heykel (*)
bu saydıklarımı branş bazında sıralama için de kullanacaksın.bunları işaretleyince branş sıralamasını öğrenirsin. htcpakz
Ama bu bana mantıksız geliyor. Geleneksel sanatlar ve özellikle heykel bizden çok ayrı bölümler bilirsin. Diplomaya göre baz alınması gerekmiyor mu? Eğitim fakülteleri ve gsf neden birbirinden ayrı? Klavuza göre baktığımda resim iş öğretmenliği seçince sıralamam ayrı, seçmeyince ayrı oluyor.