Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli öğretmen olarak atandım ama uygun rapor verilmiyor!?

nurdan21

Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Engelli öğretmen olarak Atandım ama hastane öğretmenlik yapamaz raporu verdi akıl hastası değilim Engellim serebral palsi ne yapmam gerekiyor

Hocam , hastane "öğretmenlik yapamaz raporu" verdiyse normal memur statüsünde (geri hizmet) çalışırsınız.

Konuya hakim misiniz

TRABZON sağlık kurulu öyle demiyor meb sizleri mağdur etmiyor dedi meb. Sizi psikiyatr sevk eder akıl sağlığı olanları başlattılar geçen yıllarda dedi

Konuya hakim misiniz

Pardon ama bir tarafımdan mı uyduruyorum ? Ben de öğretmendim ; sizin raporun aynısından verdiler. Geri hizmete alındım.

[FONT=sans-serif]"TRABZON sağlık kurulu öyle demiyor " diye yazmışsın. Bilgi kaynağına bu kadar güveniyorsan neden burada başlık açıp soruyorsun ?[/FONT]

Hocam denemeden.geri hizmet Olmaz psikolojik engeli olan geri hizmete cekilir

nurdan21

SElam,

Hocam bir sendikadan yardım isteyebilirsiniz. Onlar bu tür konulara daha vakıflar, size belki iyi bir fikir verirler veya çözüm üretirler?

nurdan21

Mesele bu kadar basitse size neden öğretmen olamaz raporu verildi. Bu raporu heyet karşısına çıkıp almadınız mı ? İl milli eğitim gibi yetkili kurumlar bu rapordaki ifadeleri dikkate alıp karar vermeyecekler mi ?

nurdan21
Serebral palsi zihinsel fonksiyonlarda bozukluğa neden olabilir. Artı motor becerileride etkiler branşınıza göre bu kararı vermiş olabilirler. Atanmış hakkınızı kaybetmezsiniz arkadaşların dediği gibi geri hizmette hakkınız var.

sağlık sistemimiz de çok büyük eksiklikler sıkıntılar var her yıl engelli oranlarını düşürmek nedir acaba ?? benimde yüzde44 engelli raporum oldu şimdi yüzde 26 yarın birgün kamuya işe girecek olsam kurum benden yeni rapor istese ne olacak ??? tüm engellilerin ortak sorunudur bu ...

Üst Alt