Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli öğretmen taban-tavan puanları kamuoyuna sunulmalı

Tarsus33.5

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Engellı ogretmen taban-tavan puanları neden kamuoyuna açik bir şekilde paylaşılmıyor? Bilgısı olan arkadaşlardan önerı ve göruş ıstıyorum

Son düzenleme:
Bilgim yok ama bence de kamuoyu ile paylaşılmalı, şeffaf olmalı. Her branştan kaç kişi sınava girmiş kaçı atanmış kaçı atanamamış bilinmeli. Bu şekilde hiçbir şey net değil. Şu an atanamayan kaç engelli öğretmen var? Bu sorunun cevabını bilen arkadaş yoktur sanırım.

Arkadaşlar size katılıyorum kim kaç puanla nereye atanmış bilmemiz lazım kaç öğretmen adayı açıkta kalmış taban puanı ne tavan puanı ne hiç bilmiyoruz şeffaf olmaları lazım sosyalbilgiler öğretmenliği minimum 87.5 ile kapandı diyor başka birşey yazmıyor

Tanpınar Hocam sen de benim gibi sosyalcisin sanırım. Arkadaşlar ben birşeyi merak ediyorum. Memur olarak atansak ve tekrar öğretmen alımı yapsalar aynı puanla tekrar tercih yapabiliyor muyuz?

Hocam memur olarak atansan bile öğretmen alımlarında başvurabilirsin o hakkın saklı geçiş yapmak kolay inşallah atanırsın öğretmen olman daha iyi işini yaparsın en azından

147 yı aradım kanun kapsamında bılgı veremıyoruz dedıler meb e baglı 150 yi aradım 147 cevap versın dediler. Bimer e yazdı yazdım daha cevap gelmedı. İnsan kaynakları genel mud. Ankara yı aradım yıne 147 arayın dediler. Ama mucadelem surecek

Twiter dan ayrıca ismet yılmaz m.e.bakanına m.e.b insan kaynakları genel mudurlugune ve aıle ve sosyal politıkalar bakanı julıde sarerogluna da tweet attım bılgilerı şeffafça paylaşın dıye ses yok. Ama elbet sesımı duyuracagım siz de mucadele vermelısınız arkadaşlar

Tanpınar Hocam verdiğin bilgi için teşekkürler. Mesleğimi yapmak istiyorum. Öğretmen olarak bu puanla kesin atanacağımı bilsem (1 yıl beklemeye razıyım) memurluk tercihinde bulunmayacağım. Çünkü memur olabilecek 1 arkadaşa engel olmak istemem.

[FONT=sans-serif]
[/FONT]
@Tarsus33.5
[FONT=sans-serif]Hocam bireysel değil kordineli hareket edilirse daha başarılı olunur[/FONT]

Koordınasyon çagrısı yapıyorum zaten dostum. Gerekli mercilere herkez yazı gonderse dolar taşar. Ama herkeste bır korku hakim . Ama zaten boşuna çabalıyoruz ne zaman rant ıcın işlerıne yararız o zaman gundeme gelırız .

arkadaşlar ''atanamayan engelli öğretmenler'' olarak bir başlık altında birleşmeyi düşünüyoruz. Amaç birlikte hareket edip herkesin atanmasını sağlamak. Bir gelişme olursa burdan yazarım başlığın adını. Farklı başlıklar zaman kaybı ve birlikte hareket etmemize engel oluyor.

https://www.engelliler.biz/forum/en...lli-ogretmen-atamasi-icin-calismaliyiz-2.html

arkadaşlar bu sayfa altında ''atanamayan engelli öğretmenler olarak'' toplanıyoruz.

Tarsus33.5 Hocam koordine için bahsettiğim sayfada toplayalım herkesi

Üst Alt