Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli öğretmenim. Nöbet tutmamak için yasal dayanak arıyorum..?

GÜLİŞ1

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
[FONT=Verdana]Ben ayak ve diz problemi olan 25 yıllık bayan öğretmenim. Sağlık kurulı raporumda % 27 ve sürekli yazıyor.Merdivenleri inip çıkarken bayağı zorlanıyorum. bir öğrenci çarpar diye korkuyorum. Raporumu vermeme rağmen bana nöbet görevi veriyorlar.14 yıldır bu sürekli olan raporumdan dolayı hiç bir müdür nöbet tutturmadı fakat şimdiki müdür 1,5 yıl nöbet vermediği halde şimdi nöbet yazmış ne yapmalıyım . Böyle bir şeye hakkı varmı ? Lütfen acele bana cevap yazınız.[/FONT]

bence çıkın müdüre güzel bir şekilde konuşun bence doğrusu da bu

Engelli öğretmen yönetmeliği falan olmadığı için konuşarak halletmen gerekecek.vijdanen müdüründe öğretmenlerinde buna göz yummaya hakkı yok tabi.ama vijdan diplomayla kazanılan bişeyde değil...inş. anlayış gösterir

Bu konu okul idaresinin insafına kalmış bir şey. Ben de kas hastası bir öğretmenim. Dört farklı idareciyle çalıştım şimdiye kadar. Hiçbiri de nöbet yazmadı, herhangi bir konuşma da yapmadım bu konuda. Siz müdürünüzle konuşun, anlayışlı davranır inşallah.

Meraba, 24 hafta gebeliği olanlar, yani doğumuna 3 ay kalası doktordan "nöbet tutamaz" ibareli raporu okul idaresine ibraz etmeleri neticesinde nöbet görevi verilmiyor. Doktora gidip benzer bir raporla nöbet görevini yerine getirme mecburiyetiniz ortadan kalkmış olur.

Üst Alt