Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli öğretmenin aday Öğretmen statüsünden kadrolu öğretmen olması?

mehmetemin_blc

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar. 9/9/2016 da göreve başladım. Bu aday Öğretmenlik nasıl kalkıyor. Kaç yıl çalışmamız gerek. Bize de sınav var mı? Varsa Diyelim ki başarısız olduk nolacak. Rütbeli öğretmen arkadaşım yardımcı olabilirse çok sevinirim.

ögretmen degilim ama bildigim kadar 1 sene sonunda kalkıyor birde sınav yapılıyor bildigim kadarıyla

mehmetemin_blc Eğer değişiklik olmazsa 1 sene dolunca hem yazılı hem sözlü sınav oluyor.İkisinin ortalaması 60 ve üzeri olursa adaylığın kalkıyor.Korkulacak bir durum yok.Yazılı sınavın yarısı kolay eğitim bilimleri sorularından oluşuyor.Diğer yarısı da yönetmelikten çıkıyor.Ancak piyasada bulunan kitaplarda sorular var yönetmelik soruları kitaptakinin ya aynısı ya da benzeri oluyor.Sözlü sınav ise daha kolay.Göze batan sorun çıkaran bir kişi olmazsan yüksek puan alırsın,sorun olmaz.Ben yazılıdan 79,sözlüden 87 almıştım.Kafana takma inan çok kolay.

Üst Alt